Michael-Amott Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 @Michael-Amott"Μπορείς να τα κατεβάσεις σε torrent και να πας στο supermarket για merenda! Ρε...μην κοροιδευεις!!! :twisted: :twisted: Παει τωρα μεγαλωσα.... :cry: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 @Michael-Amott"Μπορείς να τα κατεβάσεις σε torrent και να πας στο supermarket για merenda! Ρε...μην κοροιδευεις!!! :twisted: :twisted: Παει τωρα μεγαλωσα.... :cry: :oops: Δε σε κοροιδεύω :!: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Ποιός δεν τρώει μερέντα απο εδώ ιερόσυλοι;;; :twisted: :twisted: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asteras84 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Plawress Jumaru Sanshiro με το τουμπανακι...Το Goldrake ή Grandizer που λες λεγοταν στη Ελλαδα Δουκας Φλιντ και απλα ηταν κορυφη.Υπαρχουν αρκετα σε torrent απο Jumaru και αλλα πολλα.Μισο να ψαξω να δω που τα ειχα βρει... (Δυστυχως περιμενω ανανεωσει της dsl μου και με 64Κ δεν ανεβαζει ουτε στην ταρατσα.) Αναμενεται ενημερωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Epiphobe Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρω το παρών θέμα έχει βρυκολακιάσει,αλλά μου στείλαν το φιλμάκι και σκέφτηκα να το μοιραστώ αφού αρκετοί το ψάχνανε... Εχω Φ-εντερικές διαταραχές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρω το παρών θέμα έχει βρυκολακιάσει,αλλά μου στείλαν το φιλμάκι και σκέφτηκα να το μοιραστώ αφού αρκετοί το ψάχνανε... Ελληνικό punk cartoon? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 ... ...παιδιά δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τη συγκίνησή μου, και δεν σας κάνω καθόλου πλάκα. Μπορεί να μη σας λέει τίποτα, αλλά ίσως αυτοί που το θυμούνται με καταλάβουν. http://www.youtube.com/watch?v=7-oEhQEUkMk&NR=1 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Αυτο το θυμάται άραγε κανεις... http://www.youtube.com/watch?v=Z190aG219Us It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Tην ψάχνατε στα... αρχαία ποστ την εκτέλεση με τη Βίσση, και αυτή ήταν που παρέθεσα. Έρχεται από μια πολύ ιδιαίτερη εποχή για πολλούς λόγους. Παρεπιπτόντως, τα πιο πολλά βίντεο από τις προηγούμενες σελίδες έχουν αφαιρεθεί. Αυτό δεν το πέτυχα, αλλά ίσως να ήταν κάπου. Άαααλες καλτ στιγμές: Ξέρει κανείς τι έχει απογίνει αυτός; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Epiphobe Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=6x7x_76782g&feature=related Έπεσα, χτύπησα ε, και τι μ'αυτό τους φίλους μου σαν δω ξεχνάω και γελώ Λορα, Ντορεμι Στεφυ και Μιμή Θα 'μαστε μαζί... Εχω Φ-εντερικές διαταραχές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση