BKostas Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 Μα καλά' date=' εσεις οι γέροι,πως ξεχάσατε τον "Captain Scarlet" ? Ναι, αυτόν που τον βοηθούσαν οι sexy "Angels", οι πιλοτίνες με τα καυτά minis..."This is the voice of the Mysterons" Κώστας[/quote'] 8) "...we know that you can hear us..." αλλά και ο Joe 90 (τίγκα στη farfisa!) Γειά σου βρε Hindmost !!!!!! Ναι βρε παιδί μου, ξέχασα και τον Joe90, δεν μου αρεσε και πολύ και δεν το εβλεπα. Ενα άλλο που έβλεπα ήταν και το Stingray. Φυσικά ο Captain ήταν (για μένα) το καλύτερο παιδικό sci-fi σήριαλ της εποχής. Κώστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 Ναι!! Φωτεινούληδες, αυτό είναι! Νομίζω έχω ακόμα ένα μικρό κουκλάκι που φωσφορίζει όταν το 'φορτίσεις' φως μπροστά σε μια λάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Αυτό το κουκλάκι νομίζω λέγεται "αγκαλίτσας μελισσάκι"! LOOOOL!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 80s are always cool... 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά εγώ είμαι μικρός, του '83, αλλά ο Alf δε θα φύγει ποτέ από τη μνήμη μου!! :) Πρόσφατα κατέβασα ολόκληρη την πρώτη season :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2006 Η δεκαετία αυτή θα μπορούσε να μείνει στην καρδιά μου μόνο και μόνο για την Samantha Fox πάντως!!! Touch me baby... 8) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asteras84 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2006 Geta Robots τα τρια σκαφη που γινοντουσαν τρια διαφορετικα ρομποτ M.A.S.K.S με τα αυτοκινητα και τις μασκες HE-MAN (χωρις σχολια...με τον skeleton τα σπαγανε!!!) αναφερθηκε και παλι αλλα ειναι απλα θεος KABAMARU (καταρα μου φαγανε την μακαροναδα!!!,ω Μαι...) Αχ ωραιες εποχες.Αν θελει καποιος κατι σε κανενα VCD πειτε μου εχω αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Έλα ρε φίλε! Έβλεπες Getter Robots? Ε τότε θα ξέρεις κάποια από τα παρακάτω: Grendizer (ή Goldrake) Mazinga (Super Mazinga, Mazinga Z) Voltus 5 Voltron Jetter Mars Phoenix Robotek Plawress Sanshiro (Jumarou) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Mazinga (Super Mazinga' date=' Mazinga Z)[/b'] Απλα κορυφαιο...τι μου θυμησες τωρα...αυτο το εδειχνε καθε απογευμα και επαιρνα το κουτι με τη merenda και το εβλεπα! Η αγαπημενη μου απογευματινη ασχολια εκεινη την εποχη.. :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 @Michael-Amott" Μπορείς να τα κατεβάσεις σε torrent και να πας στο supermarket για merenda! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση