elavd Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου καλέ' date=' καλέ μου φίλε elavd, γιαααααα πιάσε και έναν... Σεβάχ ο Θαλλασινός!!! Αυτό το έβλεπε κανείς;;; :?: :?: :?:[/quote'] Δε μου θυμίζει κάτι... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου καλέ' date=' καλέ μου φίλε elavd, γιαααααα πιάσε και έναν... Σεβάχ ο Θαλλασινός!!! Αυτό το έβλεπε κανείς;;; :?: :?: :?:[/quote'] Εγώ!!! :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Tα αγαπημένα μου ''Ταξίδι στα αστέρια'' (ή πρώτη σειρά επεισοδίων με κάπταιν Κerk και mr. Spock), αλήθεια υπάρχει κανένα κλιπάκι της εισαγωγής με εκείνη την μουσική που πραγματικά με μάγευε όταν ήμουν πιτσιρικάς ; :) ''Επικίνδυνες αποστολές'', Χαί Σάπαραλ, Μπονάντσα και η ''Μάχη''. Με την τελευταία είχα κάνει το εξής. Είχα πάρει θυμάμαι το πρώτο μου κασετόφωνο, με μικροφωνάκι και είχα γράψει από ένα επεισόδιο όλους τους πυροβολισμούς και τις εκρήξεις. Και μετά το χρησιμοποιούσα σαν ηχητικό background όταν έπαιζα πόλεμο. :) Μάλιστα επειδή στο σπίτι δεν υπήρχε stereo για να έχω αρκετά γκάζια, πήγαινα στο μαγαζί του πατέρα μου, τα μεσημέρια που ήτανε κλειστό, όπου είχε ένα παλιό τζουκ μποξ. Είχα βρει τρόπο ο αθεόφοβος, και αφού έβγαζα το καλώδιο του μεγαφώνου από το έρημο κασετοφωνάκι, ακουμπούσα τις δύο άκρες του στις δύο επαφές που έφευγαν πίσω από την βελόνα του τζουκ μποξ. :) Γινότανε κόλαση! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 ...και μερικά για τους 'παλιούς' Το αστυνομικό τμήμα της Hill Street Μπάρνεϊ Μίλλερ (Abe Vigoda - Θεός!) Latka... Οι Αντίζηλοι (ο John Barry στα καλύτερα του) Οι Εκδικητές ! Stingray! Για τον npap (εχω και εγώ κόλλημα με αυτό!) Αναφισβήτητα Το μικρό σπίτι στο λιβάδι "Κυρία Όλσεν κάνετε την καλύτερη μηλόπιτα σε όλο το Ουισκόνσιν!!" σαφώς ... G-Force! Δον Κιχώτης (στα γερμανικά!) Χάιιιντιιι! (γιοντελέ-ιο!) και τα κορυφαία... Mannix O Φυλακισμένος (We want, information...information..) & U.F.O. ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Αναφισβήτητα Το μικρό σπίτι στο λιβάδι "Κυρία Όλσεν κάνετε την καλύτερη μηλόπιτα σε όλο το Ουισκόνσιν!!"Δον Κιχώτης (στα γερμανικά!) Παρακαλώ κ.κ. Hindmost να ελέγχουμε τα παλιότερα posts πριν γράψουμε νέα...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Παρακαλώ κ.κ. Hindmost να ελέγχουμε τα παλιότερα posts πριν γράψουμε νέα...:lol: ...ο ενθουσιασμός κύριε ΕλαΒουντού, ο ενθουσιασμός.... (το τραγουδάκι του Σάγκμα θα το βρούμε στα ελληνικά?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 ...ο ενθουσιασμός κύριε ΕλαΒουντού' date=' ο ενθουσιασμός....[/quote'] Μήπως λέγεσαι και Παντελής??? Κάτι μου θύμισε αυτό το Έλα Βουντου... :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Μήπως λέγεσαι και Παντελής??? Κάτι μου θύμισε αυτό το Έλα Βουντου... :lol: :) Όχι δεν είναι αυτό το όνομα μου (η εμπνευση είναι πολλές φορές κοινή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 "ομάδα δράσης 21" (ή κατι τετοιο) έβλεπε κανείς? έπαιζε ο johnny depp μου φαίνεται... έβαζε και κορυφαία τραγουδάκια της εποχής απο duran-duran,depeche mode,cure κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2006 "ομάδα δράσης 21" (ή κατι τετοιο) 21 Jumpstreet Χαίτες, λασπωτήρες κτλ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση