elavd Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Αφιερωμένο σε όσους έχουν γεννηθεί την CBS εποχή (70s).... Δεν είχα τι να κάνω χθες βράδυ και έκατσα και βρήκα στο YouTube σήριαλ και κόμικς από τα...νιάτα μας...(απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου πού τα θυμήθηκα όλα αυτα!!!) Δείτε τα και μελαγχολείστε κι εσείς... ΣΕΙΡΕΣ: Knight Rider - Season 2 Intro Dukes Of Hazzard Intro Tales of the Gold Monkey Dr Who Intro Star Trek TNG Intro Muppet Show Degrassi Junior High Theme Song Fame Tv Show Intro Moonlighting Theme Beauty and the Beast Tv Show Intro MacGyver (season 4) MacGyver (season 7) Love Boat Tv Show Intro Miami vice Dynasty Opening Theme Hawaii Five-O Intro M*A*S*H Matlock intro Tales from the crypt The Adventures of William Tell Shogun Intro I Dream of Jeannie Tv show Intro Charlie's Angels Tv Show 1st Season Intro Tarzan (60's) Tv Show Intro Shaka Zulu intro Thunderbirds Tv Show Intro The Cosby Show Tv Intro Twin Peaks Intro Married with Children Booker Full House Baywatch Season 1 Who's the Boss Alf The Fresh Prince of Bel-Air Beverly Hills 90210 (1st Season) The X-Files Intro Theme Song COMICS: Nils holgerson 1 Nils holgerson 2 The Pink Panther Intro and Outro Collection Woody Woodpecker Dennis the menace intro Inspector Gadget Smurfs Intro Lolek et bolek Odysseus 31 Intro (Οδύσσεια του διαστήματος) The Flinstones - TV show intro Popeye the Sailor Tv Cartoon Intro (ή αλλιώς Φρου Φρου) (αυτό δε θυμάμαι πώς το λέγανε...) Teenage Mutant Ninja Turtles Intro (Χελωνονιντζάκια) Sorry αν ξέχασα κάτι... ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Είσαι τρελός!! :D Κnight Rider! Koρυφή! :wink: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Εσυ εισαι ο Ιχνηλατης.....του Διαδικτυου αγορι μου.... :D :D :D :D Τα συγχαρικια μου................βλεπω Καντην(γρηγορα).. Καντην και ερεθιζομαι..... :D :D :D Αχχχχχχχχχχ........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Δάσκαλε Σπλίντερ...υποκλινόμαστε... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 THUNDER - THUNDER- THUNDERCATS OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH!!!!!! ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 THUNDER - THUNDER- THUNDERCATS OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH!!!!!! Ωπα............βρε αγοραρε....για ξαναπεστο αλλη μια αυτο σε παρακαλω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Αφιερωμένο σε όσους έχουν γεννηθεί την CBS εποχή (70s).... και για τους προγενέστερους τίποτα??? :cry: η κακία θα σου μείνει :P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 και για τους προγενέστερους τίποτα??? :cry:η κακία θα σου μείνει :P Μην αγχώνεσαι ;) Για εσάς θα ετοιμάσω άλλο thread με διαφημίσεις της γενιάς σας όπως πχ αυτές: :lol: YΓ: η μουσική της Henniger είναι βασισμένη στο 'Tico-Tico' κομμάτι στο οποίο κιθάρα παίζει η αγαπημένη του Superfunk, Carol Kaye ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 THUNDER - THUNDER- THUNDERCATS OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH!!!!!! Ωπα............βρε αγοραρε....για ξαναπεστο αλλη μια αυτο σε παρακαλω..... THUNDER - THUNDER- THUNDERCATS OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH!!!!!! καλύτερα τώρα? :lol: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2006 τώρα μ' έφτιαξες...τα αγαπημένα "ποτά" της νηπιακής και της εφηβικής ηλικίας μου αντίστοιχα... :lol: περιμένω εναγωνίως... :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση