Adamo Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καλη αρχη Μπιλαρε.Οντως "βγαινει" πολυ η κουραση σας αλλα σιγα σιγα αυτο θα φυγει. Για την ομοιομορφια-ρυθμικες θα συμφωνησω και εγω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καλη αρχη Μπιλαρε.Οντως "βγαινει" πολυ η κουραση σας αλλα σιγα σιγα αυτο θα φυγει. Για την ομοιομορφια-ρυθμικες θα συμφωνησω και εγω. :) Σ'ευχαριστώ πολύ Γιάννη!! :) Σίγουρα την επόμενη φορά θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα από τη μεριά μας!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 ωραιο ακουσμα η αρχη ,το ριφ δηλαδη , μου θυμισε ενα κομματι iron maiden ,οποτε και εγω ανεμενα κατι πιο σκληρο στην συνεχεια πραγμα που δεν εγινε αλλα δεν σημαινει οτι ετσι επρεπε να γινει . πραγματι αυτη η ληψη της κιθαρας εχει χρησιμοποιηθει σε πολλα video αλλα αφου φαινεται ωραια γιατι να μην συνεχιζει να χρησιμοποιειται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστούμε πολύ alpatman!!Η εισαγωγή αρχικά ήταν χωρίς τις 3ες που ακούγονται από ένα σημείο και μετά.Αυτές είναι που δίνουν τον Maiden-ικό χαρακτήρα,το riff είναι μια απλή φρασούλα σε B aeolian! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση