Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, εννοούσα που σκέφτηκες να κάνετε και στο δικό σας video (σε συνδυασμό και με τα τύμπανα στο βάθος). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μπραβο Μπιλ,μπραβο και σ'ολους τους υπολοιπους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 To κλιπ μια χαρά μου φάνηκε αλλά θέλω να πω κάτι αλλό σε σχέση με το τραγούδι μιας και το ακούω πρώτη φόρα.Ενώ απο την χαρντ ροκ εισαγωγή περιμένεις να ακούσεις κάτι πιο χέβι το τραγούδι μέτα γίνεται φάση dire straits ,μη σε πω sunnyboys μου έφερε στο μύαλο.Δεν ξέρω το ύφος σας ,πρώτη φόρα σας ακούω απλά έκανα μια παρατήρηση που μου ήρθε στο μυαλο.Μήπως να βρωμίζατε λίγο τις ρυθμικές κιθάρες,αλλά πάλι μπορεί να λέω ότι να'ναι. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ gvour!!! :) Γιάννη,η προσωπική μου γνώμη είναι ίδια με τη δική σου,στα lives το παίζουμε σε μια πιο hard rock version,απλά στις ηχογραφήσεις ο ρυθμικός κιθαρίστας πίστευε ότι αυτό το style θα ταίριαζε μιας και συνδυάζει τις επιρροές και των 2 μας. https://soundcloud.com/eggxis/eggxis-inertia Εδώ μπορείς να ακούσεις κάτι πολύ πιο κοντά στο ύφος μας!Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικα καλό! Συμφωνω με το οτι περιμενα να ακουσω και εγώ Killswitch/LOG/Trivium ρυθμικα μετα το intro...αλλα anyway...σας βγικε σε maiden/beach boys... ;D Πολυ καλη δουλεια της κοπελιας! Θελει πολυ υπομονη το μονταζ που εκανε... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ gvour!!! :) Γιάννη,η προσωπική μου γνώμη είναι ίδια με τη δική σου,στα lives το παίζουμε σε μια πιο hard rock version,απλά στις ηχογραφήσεις ο ρυθμικός κιθαρίστας πίστευε ότι αυτό το style θα ταίριαζε μιας και συνδυάζει τις επιρροές και των 2 μας. https://soundcloud.com/eggxis/eggxis-inertia Εδώ μπορείς να ακούσεις κάτι πολύ πιο κοντά στο ύφος μας!Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!! Ε ναι αυτό είναι πως να το πω πιο δεμένο ηχητικά, ομοιόμορφο.Ισως τελικά να ξαναβλέπατε το ρυθμικό κομμάτι σε αυτό μιας και πιστέυω θα έδινε γκάζια ,ένταση και καλύτερη σύνοχη σε όλο το τραγούδι. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικα καλό! Συμφωνω με το οτι περιμενα να ακουσω και εγώ Killswitch/LOG/Trivium ρυθμικα μετα το intro...αλλα anyway...σας βγικε σε maiden/beach boys... ;D Πολυ καλη δουλεια της κοπελιας! Θελει πολυ υπομονη το μονταζ που εκανε... Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Alexi!Το 3ο μας κομμάτι που ακόμα δεν έχει ηχογραφηθεί έχει μερικά στοιχεία από Trivium,αλλά με μια πιο progressive χροιά! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι αυτό είναι πως να το πω πιο δεμένο ηχητικά, ομοιόμορφο.Ισως τελικά να ξαναβλέπατε το ρυθμικό κομμάτι σε αυτό μιας και πιστέυω θα έδινε γκάζια ,ένταση και καλύτερη σύνοχη σε όλο το τραγούδι. Κάποια στιγμή σίγουρα θα γυρίσουμε σε αυτό το κομμάτι!!Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο Βασίλη σ' εσένα κι όλους τους συμμετέχοντες!!! Πολύ ωραίο το βιντεοκλίπ και με άποψη. ;) Τα του κομματιού τα έχουμε συζητήσει και ξέρεις την άποψή μου. Πολύ με αρέσει αλλά άμα αλλάξετε τα ρυθμικά θα με αρέσει ακόμα περισσότερο. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο Βασίλη σ' εσένα κι όλους τους συμμετέχοντες!!! Πολύ ωραίο το βιντεοκλίπ και με άποψη. ;) Τα του κομματιού τα έχουμε συζητήσει και ξέρεις την άποψή μου. Πολύ με αρέσει αλλά άμα αλλάξετε τα ρυθμικά θα με αρέσει ακόμα περισσότερο. ;) Σ'ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη!!! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση