Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Επιστρέφω με ένα τραγούδι, είδος με το οποίο είχα καιρό να ασχοληθώ αλλά τελευταίως προέκυψε. Όσοι πιστοί προσέλθετε: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο τραγούδι,με μια πολύ πετυχημένη αρμονικά να πω αλαγή στο ρεφρέν,μου άρεσε που είναι νωχελικό κάπως και τραβηγμένο πίσω(σαν αίσθηση).Αν ανέβαζες και τα λόγια θα βοηθούσες λίγο ,γιατι δεν έπιασα καλά τους στίχους.Τρυφέρο τραγούδι πάντως με πολύ feeling και όπως πάντα καλογραμμένο και κυρίως καλοπαιγμένο.Μπράβο μου άρεσε. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο για τους στίχους Johnny. Παραθέτω: Foolish Things Hardly ever late for work nametag, apron, handsome clerk missy serves the plates on time once I was hers and she was mine. He punches numbers on display if she don’t look, well she don’t play I’ve dreamed of horses in a park the grass was green but sky was black. Holding hands as we go blind I met myslef and I looked fine sorry to have caused you rain foolish things I’ll do for fame. Hardly ever late for dinner eating much but getting thinner I watched your window for years last night that’s how you tame my appetite. Wrong hands never wash the face they pull the strings that burned your case a bag is carried on a train by someone’s future lack of pain. Holding hands as we go blind I met myslef and I looked fine sorry to have caused you rain foolish things I’ll do for fame. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Διαμάντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Την πρωτη φορα που τ'ακουσα πηγα να κανω ενα σχολιακι για τη φωνη στα fine,fame κλπ που"παιζει "λιγο εξω. Μετα ακουγοντας το ξανα και ξανα λεω "τι σκ..τα,εχουν σημασια τετοιες μ....ιες σ'ενα τοσο ωραιο κομματι?Οχι βεβαια." Ομορφο,μελαγχολικο,υπεροχο και ολα αυτα μαζι. Μπραβο Σπυρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Σπύρο είναι πολύ ωραίο, μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο με χαλαρή διάθεση :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο τραγούδι. Μου θύμισε κάποια από τα αγαπημένα μου κομμάτια των Pearl Jam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Την πρωτη φορα που τ'ακουσα πηγα να κανω ενα σχολιακι για τη φωνη στα fine,fame κλπ που"παιζει "λιγο εξω. Μετα ακουγοντας το ξανα και ξανα λεω "τι σκ..τα,εχουν σημασια τετοιες μ....ιες σ'ενα τοσο ωραιο κομματι?Οχι βεβαια." Ναι, πήγα να κάνω κι εγώ μερικές τέτοιες παρατηρήσεις, όπως επίσης να πω τι θα ήθελα διαφορετικό στη φόρμα, στον ήχο κ.λπ. Αλλά τελικά, όπως είπε κι ο Γιώργος, μπούρδες! Κανα-δυο στραβοπατήματα, πρώτον δεν αφαιρούν την αξία του κομματιού και δεύτερον είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις ούτως ή άλλως. Επίσης, το τι θα ήθελα εγώ είναι παντελώς αδιάφορο, γιατί το κομμάτι είναι ολοκληρωμένο και χωρίς ουσιώδη ζητήματα, και επιπλέον δεν είναι δικό μου! :) Τέλος πάντων, πολύ μπλα-μπλα άνευ ουσίας. Εξαιρετικό, με υπέροχη ατμόσφαιρα και θαυμάσιους στίχους. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Να 'στε καλά αγαπητοί για τα σχόλια. Το κομμάτι πιθανότατα θα επανα-ηχογραφηθεί, αν όχι στο σύνολό του, σε μεγάλο βαθμό. Είναι διάφορα πράγματα που θέλω να αλλάξω/βελτιώσω. Περιμένω ένα μπάσο το οποίο καταφθάνει σύντομα και θα ξεκινήσω από εκεί. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση