Ριχάρδος Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Richie Blackmore (χωρίς την τρέλα :P) Τις εμπνεύσεις του να είχα μόνο... https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosgeorgiad Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 O Superpunk μιας και γραφει αριστουργηματα....(λεμε τωρα) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Marco Sfogli 8). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 O Nestoras, γιατί είναι σεκσύμπολ 8) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πωωω, προσπαθώ να αποφασίσω εδώ και μια ώρα! :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 ...μα είμαι, ένας άλλος ... κιθαρίστας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι μεταξύ Satriani και Petrucci θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. ;) Το καλύτερο θα ήταν να είμαι ο εαυτός μου, με την τεχνική και θεωρητική κατάρτιση των δύο κύριων επιρροών μου (Satriani, Petrucci). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω οτι εύκολα θα διάλεγα James Hetfield..όχι τόσο λόγω παιξίματος (αν και το ρυθμικό του είναι respect), αλλά κυρίως λόγω περσόνας, συνθέσεων και πορείας. Έχει γράψει τραγουδάρες (απο που να ξεκινήσεις), έχει επηρρεάσει και διαμορφώσει ένα ολόκληρο κίνημα μουσικής και ακόμα και τώρα στα 50+ του είναι κορυφαίος frontman.. Εναλλακτικά Ross the boss ή Karl Logan, μόνο και μόνο για την κ@υλα να παίξω live κανα Bridge of death, hail and kill, battle hymns, secrets of steel (...η λίστα δεν συμμαζεύεται) μαζί τους και να πιώ μια μπύρα από κέρατο viking..χαχα ;D ;D ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτός Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 O Panolydios στο σώμα του Superfunk. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση