neeq Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπάρχουν πολλά λόγια γι'αυτο το τραγούδι. Μαζευτήκαμε κατι παλιοί φίλοι, και φτιάξαμε αυτο το πράγμα, εντελώς απαλλαγμένοι από κάθε αισθητικο περιορισμό ;D Κανεις μας δεν ήξερε να ηχογραφει...ηχογραφήσαμε όλοι... Αφηστε με, δε θελω να πω άλλα, ειναι πολυ ευαισθητο θέμα για μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το φιναλε= όλα τα €€. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το φιναλε= όλα τα €€. Δεν ειναι το φινάλε, είναι το κυρίως θέμα. Τα υπολοιπα 3' ειναι το ιντρο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι το φινάλε, είναι το κυρίως θέμα. Τα υπολοιπα 3' ειναι το ιντρο :) ;D καλό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 καλε κορίτσια... παρτε με κι εμενα. χαχαχα την ωρα που σκεφτηκα να κανω μια παρατηρηση για το υπερβολικο reverb στη φωνη προς τη μεση μπηκαν οι μπαρες και λυθηκα στα γελια. , πολυ καλο, σκισατε!!! γαμω τα τελειωματα!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 κομματάρα! 8) no shit και το νόημα βαθύ και χιλιοαποδεδειγμένο... ;) ευγε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εμπνευσμένο. Οι στίχοι όλα τα (χαμένα) λεφτά. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραιο και αληθινο! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Η αλήθεια ειναι οτι είμαι πολυ επιλεκτικός στις συνεργασίες μου, και δύσκολα θα εμπλεκόμουν σε πόνημα χαμηλής φιλοσοφικής αξίας. Για να φτάσει ενα τραγούδι να γνωρίσει την επιτυχία του Διακοπες με γκόμενα, πρέπει πρωτα να το πιστευεις ως δημιουργος. Νομίζω ότι στον κόσμο βγήκε το πολυ καλό κλίμα που υπάρχει στα παρασκήνια. Απο κει και περα, εμεις κοιταμε κάθε τραγουδι ξεχωριστα. Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο τραγουδι και προετοιμαζομαστε για το ματς με το Λεβαδειακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Η αλήθεια ειναι οτι είμαι πολυ επιλεκτικός στις συνεργασίες μου, και δύσκολα θα εμπλεκόμουν σε πόνημα χαμηλής φιλοσοφικής αξίας. Είναι γνωστό τοις πάσι, φίλτατε :) Απο κει και περα, εμεις κοιταμε κάθε τραγουδι ξεχωριστα. Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο τραγουδι και προετοιμαζομαστε για το ματς με το Λεβαδειακό. FORZA Κ.γ.Φ.!!! 8) :P ;D υγ. εμφανίζεστε, τακτικά, ζωντανά; έχετε κάτι στα σκαριά, για τώρα, στα κοντά; https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση