HeathenMV Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 ……με τον διαχωρισμό σε πετάλια στη λούπα και μπροστά έχουμε καμιά ιδέα αν γίνετε ….αν και μου φαίνετε δύσκολο… :-\ Όπως σου είπα και πιο πάνω γίνεται. Απλά χάνεις μια λούπα. Πχ συνδέεις το fx send του ενισχυτή σου στο in της λούπας ,3 το out της λούπας 3 το συνδέεις στο input του ενισχυτή. Το output της gsc το συνδέεις στο fx return του ενισχυτή. Την κιθάρα σου την βάζεις κανονικά στο in. Η λούπα τρία θα πρέπει να είναι ενεργή συνέχεια, όλες οι λούπες μετά την 3 θα πηγαίνουν στο fx loop του ενισχυτή σου. Η 1 και η 2 μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 HeatheνMV: εισαι πολυ ωραιος τυπος ;) Σουπερ...με εφτιαξες βρήκα άκρη στο κουβάρι μου!! Και οι λουπες του glab με μια θυσιασμενη...ειναι just για τα πεταλακια μου!!!! Ευγε φιλοι μου....Σας υπερ ευχαριστω για το χρονο σας!!!! moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση