Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλορίζικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που δίναν και το κοστούμι δώρο δεν ειναί λολ? Καλορίζικο και απο εμενα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλοριζικο και καλοπαιχτο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι τέτοιο είχες κατά νου; . . . . . Ωραιότατο. Να το χαρείς και να το χαίρεσαι ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ. Το κλαβιέ είναι καλό σε σχέση με άλλα που δοκίμασα και σαφώς καλύτερο από αυτό του ensoniq. Το πετάλ βολικό αλλά η βάση λίγο κοντή και φτιαγμένη από mdf και νοβοπάν,που σε κάποια σημεία είναι και γυμνό, όπως και το κάλυμμα. Για την τιμή του νομίζω πάντως ότι δεν είναι άσχημο. Μένει να δώ πόσο καλά ανταποκρίνεται στα χτυπήματα. Βλέπετε δεν μπορώ να δείρω τη γυναίκα μου και βγάζω τα απωθημένα μου στα καημένα τα όργανα. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2013 Διαθέτω νεκροφόρα δια μεταφορά κλαβιέ σε πρόβες και συναυλίες. Τιμαί φιλικαί ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μου μένει άλλη επιλογή απ' το να παραδεχτώ τα πραγματικά κίνητρα πίσω από αυτή την αγορά. Το πήρα γιατί δίναν κι αυτό το κοστούμι δώρο. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση