Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρετώ την παρέα!Μετά από την ήττα που έφαγα με την κάρτα ήχου μου(edirol fa 66 firewire) η οποία παρουσίασε για δεύτερη φορά το ίδιο πρόβλημα,δεν την αναγώριζε το pc μου ούτε και κάποιο άλλο μετά απο δοκιμές,αποφάσισα να ψάξω την 828 μκ2...έχω ακούσει καλά λόγια και θα ήθελα την γνώμη σας για το αν αξίζει να προχωρήσω στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 και που ξερεις οτι φταιει η καρτα και δεν φταιει το firewire των Pc? https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 την έστειλα 2 φορές στον στόλλα και τις 2 φορές μου είπαν το ίδιο πρόβλημα...εκτός αυτού θύρες δούλευαν κανονικά σε όλα τα pc (5 στον αριθμό) που την δοκίμασα να δω αν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν λεω Pc εννοω το τσιπακι της firewire γιατι συνηθιζεται να μην ειναι ολα συμβατα με τις καρτες ηχων και μπορει ακομα και στα 5 pc να εχεις προβλημα. Στον Στολλα τι σου ειπανε? https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 μου είπαν ότι απλά δεν φτιάχνεται(άλλοι αχαρακτίριστοι τύποι από εκεί) τελος πάντων...το θέμα είναι ότι θέλω τη motu και έχω ακούσει καλά λόγια...απλά θέλω και μια άλλη γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 ...η οποία παρουσίασε για δεύτερη φορά το ίδιο πρόβλημα... Δηλαδή επισκευάστηκε ήδη μία φορά και παρουσίασε ξανά το ίδιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι Μανώλη...τι να πω.εντελώς άτυχος.τι να πω...γι αυτό κοιτάω για την motu τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μετά από την πρώτη επισκευή, παρουσιάστηκε ξανά (την δεύτερη φορά) το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, υπάρχει εγγύηση που αφορά την επισκευή. Υ.Γ. Δεν γνωρίζω ακριβώς την περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 την έστειλα 2 φορές στον στόλλα και τις 2 φορές μου είπαν το ίδιο πρόβλημα... Δηλαδή επισκευάστηκε ήδη μία φορά και παρουσίασε ξανά το ίδιο πρόβλημα; Ναι Μανώλη...τι να πω.εντελώς άτυχος.τι να πω... μου είπαν ότι απλά δεν φτιάχνεται(άλλοι αχαρακτίριστοι τύποι από εκεί) τελος πάντων... Εστειλες την καρτα 2 φορες για επισκευη,την πρωτη φορα στην φτιαξανε και την δευτερη σου ειπαν οτι δεν φτιαχνεται (διορθωσε με αν κανω λαθος καπου) και φταινε αυτοι ? Πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα ? Το γεγονος να κανεις κατι εσυ ή να εχει προβλημα κατι στα ηλεκτρικα σου και να βγαζεις τις καρτες off το εχεις σκεφτει ?Αμα θελεις περιεγραψε μας και γιατι ηταν "αχαρακτίριστοι" οι τυποι εκει..... Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα (θυμαστε κ. Χναρακη ?) και δυστηχως δεν επισκευαζοταν.Τελικα το προβλημα το ειχα ΕΓΩ και οχι η edirol ή η cakewalk κ.ο.κ. Επισης Αν μετά από την πρώτη επισκευή, παρουσιάστηκε ξανά (την δεύτερη φορά) το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, υπάρχει εγγύηση που αφορά την επισκευή. Υ.Γ. Δεν γνωρίζω ακριβώς την περίπτωση. think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 @messalion Γι'αυτό ρώτησα. Κάποιες φορές δεν λειτουργούν από υπαιτιότητα του χρήστη ή του συστήματος - υπολογιστή κλπ. Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζω ακριβώς την περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση