emeraldos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους.. Παιζω κιθαρα 6-7 χρονια.. Η κιθαρα με την οποια κυριως παιζω ειναι μια lp-100 epiphone και εχω κι εναν ibanez ενυσχητη με πολυ ωραια ''γεματη'' παραμορφωση .. Παιζω κυριως blues, jazz, blues-rock.. Δεν εχω παρει ποτε πεταλιερα καποιο εφε, wah κλπ.. Θα ηθελα γενικα αποψεις απο οσους γνωσριζουν γυρω απο το θεμα.. Μερικα πραγματα που πρεπει να ξερω πριν αγορασω.. Δεν εχω σκοπο να δωσω πανω απο 100 eurο.. Σκεφτομαι κτ που να φερνει σε ηχο white stripes/deep vally/libertines ,αυτην τη ''βρωμα'' στον ηχο που τον κανει να μοιαζει λιγο ''ανεπεξεργαστος''.. Οποιαδηποτε αλλη ωραια ιδεα παρ ολ αυτα δεκτη.. Συγχωρηστε πιθανες ατοπιες μιας και δεν εχω κανει ποτε καμια σοβαρη ερευνα στο θεμα ''πεταλιερα'' :P Τροποποιηση: ο ενισχυτης ειναι ο Ibanez TBX15R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Constantine Wotton Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Mιας και οι Libertines ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα, και εχω ψαξει λιγο ;) , αυτο το link ειναι ιδιαιτερα ακριβες, here is my contribution: http://guitarplayer.wordpress.com/2007/10/26/the-sound-of-the-libertines/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και για White Stripes χρειάζεσαι ένα fuzz :P Γενικά ο White στους stripes χρησιμοποιεί αρκετά fuzz και νομίζω και το big muff πιο συγκεκριμένα αλλά αυτο το "ανεπεξέργαστο" βγαίνει κυρίως απο τον τρόπο που παίζει και όχι απο τα πετάλια. Το big muff το βρίσκεις κοντα στα 50 εύκολα στις αγγελίες. Στα 100 εύρω μίας και δεν έχεις ψαχτεί με εφε μια καλή πρόταση θα ήταν ένα πολυεφφέ αν έχεις όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς. Προσωπικά δεν το βολεύτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλα για να είμαι περισσότερο στο κλίμα του φόρουμ που πολλές φορές ζητάς μετρονομό και καταλήγεις να αγοράσεις τον προσωπικό σου drummer :P :P Μήπως να το σκεφτόσουν αντί να δίνεις λεφτά τώρα σε πετάλια να τα κράταγες να έπαιρνες έναν λαμπάτο ενισχυτή? Δεν έχω ακούσει τον δικό σου αλλά λίγο που έψαξα είναι ένα μέτριος-φθηνός solid-state που με βάση την (ομολογουμένως) μικρή εμπειρία μου.... ότι πετάλι και να βάλεις σε έναν τέτοιο πάνω κάτω ίδια θα ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 +1000 για ενισχυτη. οτι πεταλι και να βαλεις μπροστα στον δικο σου δεν θα καλυτερεψει.... Ωστοσο παρε καποιο φθηνο πολυεφε σαν αυτο: http://www.thomann.de/gr/zoom_g2nu.htm η καλυτερα αυτο: http://www.thomann.de/gr/zoom_g21nu_b_stock_2.htm μονο και μονο για να δεις τι παιζει με τους ηχους, τα εφε και τους ενισχυτες ωστε να καταλάβεις τι ακριβως θες ωστε να το αποκτήσεις στο μελλον... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 για τον ήχο που περιγράφεις δε συστήνεται η πεταλιέρα. Ζητάς fuzz, και octaver ή whammy. (αλλά προπαντώς λαμπάτο ενισχυτή :) ) Στη θέση σου θα ξεκίναγα με έναν κλώνο του fuzz factory : https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 για τον ήχο που περιγράφεις δε συστήνεται η πεταλιέρα. Ζητάς fuzz, και octaver ή whammy. (αλλά προπαντώς λαμπάτο ενισχυτή :) ) Στη θέση σου θα ξεκίναγα με έναν κλώνο του fuzz factory : Blue, Προτεινόμενοι σοβαροί κλώνοι του Fuzz Factory ποιοι είναι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί έγινε πρόταση για κλώνο του FF και όχι απλά για ένα κανονικό? (έστω Vexter, έστω και από 2ο χέρι που έχουν πολύ καλές τιμές). Ακόμη, το Fat Fuzz Factory είναι και καινούργιο, και κατά τη γνώμη μου ακόμη πιο ενδιαφέρον. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Γι αυτό : Δεν εχω σκοπο να δωσω πανω απο 100 eurο.. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Oκ, δεν το πρόσεξα... αλλά και πάλι, μεταχειρισμένο Vexter βρίσκεται ενίοτε γύρω στα 100-120 (εκτός αν βαρέσουν την τιμή αδικαιολόγητα). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση