pericles Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Eνα μικρης διαρκειας βιντεο απο της εμφανισεις της μπαντας μου το 2010 στο ART GALLERY CAFE τον Μαιο & Οκτωβριο . Παιζουν οι :Κωστας Μαυριδης μπασο,Αλεκος Ορφανος :πιανο ,Βασιλης Τριανταφυλλοπουλος :πιανο (Οκτωβριος 3 εμαφανισεις ) ,Ντιντι Παναγιωτου :Φωνη & ο γραφων : τυμπανα κλπ διοικητικες ,εμπορικες εργασιες!! Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ετσι για την αναμνηση το ανεβασα (μολις μου ηρθε σημερα απο την Τραγουδιστρια μας Ντιντι ).Το Γκρουπ εχει διαλυθει αλλα απ'οτι φαινεται θα ξαναπαιξουμε με αλλη συνθεση (ελπιζω ομως να ειναι η Ντιντι μαζι μας.!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλοί, και πολύ καλή. ;) ελπιζω ομως να ειναι η Ντιντι μαζι μας Το καλό που σου θέλω! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι ακριβως ειπε απο πανω και ο Χαρης. "Μαγειρευει" ομορφα η μπαντα,εξαιρετικη η DD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλό τo swingaki .Καλή η φωνή αλλά και η μπάντα .Peri πάντα μέσα σε όλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 εξαιρετικοί παιδια! Μπραβο!...και φωναρα η DD www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!! Οπως ειπα το γκρουπ ειναι πολυ πιθανο να επανασυνδεθει με τα δυο αρχικα του μελη Didi &Pericles !! Ειμαι σε επαφη με 2-3 πληκτραδες .Αυριο ερχεται η Didi απο το εξωτερικο και θα εχουμε καποιες συζητησεις .Οποτε ελπιζω σε καμια εβδομαδα να εχουν βρεθει και οι αλλοι δυο μουσικοι και να κναουμε τις προβες μας μιας και υπαρχουν δυο μαγαζια που εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον ακουγοντας το cd -demo. @Kkmspm : φιλε μου ευχαριστω για τα καλα λογια αν δεν εχεις ακουσει το Demo μας ειναι στα clips ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Groovy Sense .απο Pericles . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση