Superfunk Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μου βγήκε λίγο Birthday Party meets Air & clashes with Steely Dan αλλά ΟΚ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Άψογος όπως πάντα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικώς δεν άκουσα κάτι από τους 1ους και τους 3ους, αλλά το βρήκα θαυμάσιο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραία τα strings, δίνουν μιά γλυκύτητα στο κομμάτι, λιγότερο ωραία (my opinion :P) η βαρυφορτωμένη κιθάρα με το wah-wah. Κατά τ'άλλα κλασικός Superfunk, με ότι αυτό συνεπάγεται. Άρτια παραγωγή, καλοπαιγμένο, αλλά λίγο "ευκολόπεπτο" γιά τα γούστα μου ::) Υ.Γ. Κάποια στιγμή γράψε και ανέβασε ένα κομμάτι χωρίς πλήκτρα (μόνο κιθάρες-μπάσο-ντραμς) και χωρίς delay :-X. Έτσι γιά αλλαγή ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 χωρίς delay τι σημαινει αυτο ? αυτη η φραση μου ειναι εντελως αγνωστη,πιο αγνωστη και απο το "δεν μου αρεσει το παγωτο".... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 τι σημαινει αυτο ? αυτη η φραση μου ειναι εντελως αγνωστη,πιο αγνωστη και απο το "δεν μου αρεσει το παγωτο".... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού έγραψε ο Sir Φιρμας θα γράψω και γω. Ντρέπομουν να πω ότι μου άρεσε :-) Sent from the Dark Side using The Force Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση