Προς το περιεχόμενο

marshall class 5->αλλαγη προενισχυτριων λυχνιων

piterola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Atav προτεινεις να βαλω πχ μια 12ΑΤ  στη v1 μονο? αν τις αλλαξω και τις 2 σε 12ΑΤ, τι ηχητικη διαφορα θα εχει αν εχω μια 12ΑΤ κ μια 12ΑΧ?? ??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

εβαλα στον marshall class 5 μου μια jj 12au7 στη V1 γιατι δε βρηκα την 12 ay7 που μου ειχαν προτεινει (τη πηρα απο μαγαζι στη Αθηνα και μαλιστα 10+ ευρω λιγοτερα απο οτι μου ειχε κοστολογησει γνωστο μαγαζι στα εξαρχεια μια αντιστοιχη ehx,πραγμα που εκανε πολυ εντυπωση).Το headroom μεγαλωσε πολυ και ταυτοχρονα μειωθηκε η ενταση αρκετα .Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ποση διαφορα θα εχει στους παραπανω δυο τομεις η 12ay7 ?Η αυξηση του headroom ηταν αυτο που επιθυμουσα αλλα η μειωση της συνολικης εντασης ,ενω  στο σπιτι εινια ιδανικο ,τι γινεται αν καποια στιγμη  τη χρειαστω στα επιπεδα της 12ax7 ?

τα χω τσεκαρει αυτα .Ηθελα απλα μια εκτιμηση απο καποιον που τα εχει ακουσει κιολας ,καθοτι αυτο ειναι που δεν μπορω να κανω αμεσα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου