pericles Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Aυτο το εχω ξανανεβασει αλλα μου αρεσει τοσο που το εχω για ΤΟΠ εκτελεση με δυο ΦΩΝΑΡΕΣ μαζι + τα φωνητικα + η ορχηστραρα !!!!Ελεος ρε παιδια τι παιξιματα ειναι αυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 ...και η καλύτερη εκτέλεση του "You Got The Love", κατά τη γνώμη μου. Rufus & Chaka Khan Live! Υ.Γ: Στο αφιέρωμα για τη Randy Crawford θα πάρουν φωτιά τα ηχεία λέμε! :P 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dGYk_C9toFE Εδω νομιζω οτι τα λογια περριτευουν ολοι απιθανοι και το κοινο ακουει ευλαβικα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ιστορικο κομματι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μια πολυ groovατη εκτελεση του ain't nobody καπου στην Ευρωπη με πολυ καλο ηχο και ωραια μεγαλη μπαντα !!! Chaka Khan save our souls !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0pbMayZkEIY Μεγαλη φωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Το 1977 ειχανε γραψει μαζι καποιο δισκο και τους ειχα δει live στην ΥΕΝΕΔ (αν θυμασαι ) οπου και ειχα μεινει με ανοικτο στομα!!!Νασαι καλα Gvour ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 ειδικα τα παλια με τους Rufus σκοτωνουν!! YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση