Προς το περιεχόμενο

Small Clone vs Micro Chorus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Hijack το θεμά και ρώτώ...  ;D

επειδή κοιτάω και εγώ για chorus και επειδή EHX και ΜΧR τις συμπαθώ ιδιαιτέρως και τα είχα αυτά τα δύο (+ το boss super chorus) σαν επιλογές πιο προτιμάτε για χρήση ΚΥΡΙΩΣ με μπάσο αλλά και με κιθάρα για alternative-indie ιστορίες? ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπα δε νομίζω ότι ήταν τόσο καθαρό όσο το ριμαστερ (έχει τρελά documentaries για παραγωγή, θα χει πάρει το μάτι σου το Nirvana - Nevermind - Classic Albums - Part χ/5 στο youtube) δεν ήμουν ποτέ big on nirvana αλλά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, διαβαζα και το γράμμα του παραγωγού του in Utero Steve Albini

http://vanyaland.com/2013/09/25/read-steve-albinis-incredible-letter-to-nirvana/

To Siamese των Smashing Pumpkins εννοούσα πως ακούω :)

Από chorus album (χαχαχαχαχ) μ αρεσει πολύ το Clutching at Straws των Marillion :)

Aυτά των Nirvana τα ψιλοξέρω, thanx anyway... Marillion δυστυχώς δεν έχω καθίσει να ακούσω προσεκτικά ποτέ (ούτε Mission που επίσης πάντοτε ήθελα να κάτσω να ασχοληθώ, αν και αυτούς τους έχω δει λάιβ και με ενθουσίασαν).

Από chorus μου αρέσει η πολύ ελαφριά χρήση, ενίοτε και λίγο πιο πολύ αλλά και σε rhythm, και σε σόλο (πχ. Eric Johnson ή Petrucci), αν και η ζημιά του καρακιτσαριού chorus του Purple Rain κρατάει ακόμη μετά από... αιώνες! ;D

@gadget: θα έλεγα το Small Clone... υπάρχουν και άλλα κλασσικά (πχ. κλώνοι του Βoss CE1 ή γκιλμουρικού CE2), όμως το Small Clone έχει κάτι το πιο indie-αλήτικο επάνω του, και ίσως το ηχόχρωμά του σου φανεί πιο έντονο (όπως φτιάχτηκε να είναι).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Thanx bloody... απο youtube μου είχαν κάνει περισσότερη εντύπωση με τη σειρά το small/neo clone, mxr micro chorus και μετα το boss..... απλα το boss βρίσκω εύκολα στις αγγελίες ;)

Με την πρώτη ευκαιρία θα ρίξω μια αυτιά σε όλα!

Από chorus μου αρέσει η πολύ ελαφριά χρήση, ενίοτε και λίγο πιο πολύ αλλά και σε rhythm, και σε σόλο (πχ. Eric Johnson ή Petrucci), αν και η ζημιά του καρακιτσαριού chorus του Purple Rain κρατάει ακόμη μετά από... αιώνες! ;D

Agreed :) (κάτσε θα τα ξαναπούμε στο επόμενο thread που θ ανοιξω χααχαχαχ :))

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου