kkmspm Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 WoW :o :o :o :o www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 από πολύ καιρό έχω όλα έτοιμα , και έφτασε στιγμή να το συναρμολογήσω. Είσαι καλλιτέχνης. Όμορφη υλοποίηση. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wremir Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 "από πολύ καιρό έχω όλα έτοιμα , και έφτασε στιγμή να το συναρμολογήσω." Αυτό αφορούσε κατασκευή του reamper... Οσο αφορά τον προενισχυτη (ενισχυτή) ακόμα θα με παιδεύει για πολύ καιρό... Θέλω να ακούσω κάποια mods η τουλάχιστον ένα - high-low headroom... Δοκιμες με κιθάρες (pickups), ρύθμισις κλπ... Με τον τελικό που θα έχει μέσα , και με εξωτερικά PA...και διαφορες λάμπες... Και το πιο εκνευριστικό είναι , ότι πρέπει να καταλήξω σε μια επιλογή , και στις πρώτες δοκιμες μου άρεσαν πολλές...Θα δούμε. Έπαθα πλακα πάντως , ποσο δυνατά ακούγονται τα περίπου 0.2-0.5 watt από τις ECCxx εξόδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση