Nestoras Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τυγχάνει στην πεταλιέρα μου να βρίσκονται και το BB, άλλά και το ΤS-9 του 1982-3 και τολμώ να πω, ότι δεν έχουν τη παραμικρή σχέση. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Σε κάθε περίπτωση, εξέφρασα καθαρά προσωπική άποψη εξ ου και το "προσωπικά θεωρώ". Ειδικά δεδομένου ότι ο OP ανέφερε ότι παίζει με στρατ και fender ενισχυτή, εργαλεία με τα οποία έχω μια μικρή εμπειρία. Καμία αντίρρηση... και εγώ την δικιά μου προσωπική άποψη εκφράζω! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koap4 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τυγχάνει στην πεταλιέρα μου να βρίσκονται και το BB, άλλά και το ΤS-9 του 1982-3 και τολμώ να πω, ότι δεν έχουν τη παραμικρή σχέση. Σαφώς και δεν έχουν, ο φίλος ρωτάει για το TS9 και το Maxon OD9. "sorry για την παρέμβαση-διόρθωση" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotistsav Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικώς θεωρώ υποβάθμιση το να πάει κάποιος από BB σε TS9 ή κλώνο του. Ειδικά όταν μιλάμε για blues ηχοχρώματα. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας "πιο blues" ήχο. Μήπως θες να πεις "SRV ήχο"; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι μιλάω για το bb preamp plus και όχι για το bb preamp. Το διπλό λοιπόν πετάλι είναι αρκετά βρώμικο και όχι τόσο μπλουζ. www.facebook.com/DEUXPOINTS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Στο site της xotic παντως λεει οτι το channel A στο plus ειναι το original bb preamp! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotistsav Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Στο site της xotic παντως λεει οτι το channel A στο plus ειναι το original bb preamp! Δεν είναι, το εγγυώμαι... www.facebook.com/DEUXPOINTS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MAK39 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τα έχω και τα δύο τα δοκιμασα Α-Β . Τα σύγχρονα είναι ακριβώς ίδια . Αλλα διαφέρει το Παλιο TS9 (81-82) που έχω επίσης, σε σχέση με το Maxon ή το νέο TS9 . Το παλιό TS9 είναι πιο creamy με σαφώς πιο ζεστό ήχο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλα διαφέρει το Παλιο TS9 (81-82) που έχω επίσης, σε σχέση με το Maxon ή το νέο TS9 . Το παλιό TS9 είναι πιο creamy με σαφώς πιο ζεστό ήχο . ...και λιγότερο gain. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση