kbasilis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καμιά φορά το ψαχούλεμα ξεθάβει ωραία πραγματάκια. Πιστεύω πως δεν είναι και πολύ δημοφιλές αυτό το βίντεο και'γω καταλάθος το βρήκα. Malmsteen με Joe Lynn Turner (ο αγαπημένος μου συνδιασμός για τον Malmsteen) η εικόνα και ο ήχος είναι λίγο μάπα αλλά ελπίζω να σας αρέσει. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ο joe ειναι απο τους αγαπημενους μου rock τραγουδιστες αλλα σε αυτο το βιντεο με απογοητευει... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ό,τι πιάνει από άλλους μουσικούς ο χοντρούλης, του μαμάει τη μανούλα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πείτε με κολλημένο,αλλά εμένα μ'αρέσει πολύ αυτή η διασκευή!! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση