Προς το περιεχόμενο

Νεα Yamaha synths: MOXF6 & MOXF8

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα, εδώ που τα λέμε, καλά τα γιαμαχάκια ρε παιδιά, αλλά τέτχια πχιότητα ...δεν:

;D ;D ;D ;D ;D

::) ??? :P :P :P :P :P

Αν ηθελα βγαβ βγαβ οργανο θα επαιρνα ενα σκυλοkorg χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 297
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Προς θεου οχι οτι το συγκεκριμενο οργανο δεν τα σπαει το ειπα περαν απο τα μουσικα μου γουστα μιας και εχει μια παραδοση στους ανατολιτικους ρυθμους η korg ;)

Προς θεου οχι οτι το συγκεκριμενο οργανο δεν τα σπαει το ειπα περαν απο τα μουσικα μου γουστα μιας και εχει μια παραδοση στους ανατολιτικους ρυθμους η korg ;)

Απ' αυτή την άποψη θεωρώ κάπως αδικημένα τα Korg, επειδή τους έχει μπει μια ταμπέλα που δεν τους αξίζει. Αν δεις την ποιότητα των υπολοίπων βιβλιοθηκών EXs, πραγματικά τα σπάνε. Κι εφόσον μιλάμε για βιβλιοθήκες δειγμάτων, τα ίδια δείγματα θα μπορούσαν να φορτωθούν σε οποιοδήποτε Yamaha ή Roland, καθιστώντας τα κι αυτά σκυλο-πλήκτρα. Αλλά όλως περιέργως οι εγχώριοι και οι εκ μέσης ανατολής σκυλάδες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα Korg. Μακάρι να ήξερα το γιατί. 8)

με yamaha γκομενα δεν γδυνεις. ΤΕΛΟΣ

Προφανώς εννοείς αυτές που αρέσκονται στα γαβγάδικα, πηγαίνουν, ανεβαίνουν και χορεύουν στα τραπέζια και τα πετάνε. Thank goodness υπάρχουν κι άλλες εκτός απ' αυτές. ;D

Προφανώς εννοείς αυτές που αρέσκονται στα γαβγάδικα, πηγαίνουν, ανεβαίνουν και χορεύουν στα τραπέζια και τα πετάνε. Thank goodness υπάρχουν κι άλλες εκτός απ' αυτές. ;D

Ετσι LOL!!!

Ετσι LOL!!!

Εμ έτσι είναι ρε φίλως. Σόρρυ κιόλα που γουστάρουμε κλασάτες γκόμενες, κι ας είναι ενίοτε λίγο πιο ξινούλες. Δε μπορείς να τα 'χεις και όλα. 8) ;D

Πάντως αν δεν καταφέρω να πείσω τον εαυτό μου ότι τα Korg δεν τα παίρνουν μόνο οι γαβγάδες, δεν παίρνω Kronos Χ. Έτσι, θα μείνω πορεύομαι/βασανίζομαι με το γερο-Fantom-G. ;D

Εμ έτσι είναι ρε φίλως. Σόρρυ κιόλα που γουστάρουμε κλασάτες γκόμενες, κι ας είναι ενίοτε λίγο πιο ξινούλες. Δε μπορείς να τα 'χεις και όλα. 8) ;D

Πάντως αν δεν καταφέρω να πείσω τον εαυτό μου ότι τα Korg δεν τα παίρνουν μόνο οι γαβγάδες, δεν παίρνω Kronos Χ. Έτσι, θα μείνω πορεύομαι/βασανίζομαι με το γερο-Fantom-G. ;D

Σκέφτεσαι να πάρεις το Kronos X?

Σκέφτεσαι να πάρεις το Kronos X?

Αν βρεθεί το χρήμα, κι αν φυσικά περάσει με επιτυχία τα δοκιμαστικά (να το ακούσω/παίξω στον αντιπρόσωπο ή σε φίλο/γνωστό), τότε ναι. Πολλά τα χρήματα, αλλά η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι τα αξίζει, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. ;)

Αν βρεθεί το χρήμα, κι αν φυσικά περάσει με επιτυχία τα δοκιμαστικά (να το ακούσω/παίξω στον αντιπρόσωπο ή σε φίλο/γνωστό), τότε ναι. Πολλά τα χρήματα, αλλά η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι τα αξίζει, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. ;)

Είχες καθόλου εμπειρία τετ-α-τετ με δαύτο; έστω μικρή;

Θα με ενδιέφερε και μένα ένα Kronos X, έχω ήδη το Extreme, αλλά θα ήθελα να δω τι γίνεται με το κλαβιέ, αν εδέησαν να βελτιώσουν το stepping στο φίλτρο και τι από τους ήχους του Extreme είναι συμβατό με το Kronos X.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου