marathon Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Για studio ναι, όχι όμως για live. Για live, προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο πραγματικά μουσικά όργανα. Στον John McLaughlin πές το ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Στον John McLaughlin πές το ;) Φαντάζομαι ότι ο εν λόγω κύριος έχει πίσω του τεχνικούς που φροντίζουν να είναι όλα στην πένα. Έτσι ξέρω κι εγώ. Ειδάλλως, αν τα φέρνει πέρα μόνος του, πες του είναι πολύ θαρραλέος, οπότε respect. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Φαντάζομαι ότι ο εν λόγω κύριος έχει πίσω του τεχνικούς που φροντίζουν να είναι όλα στην πένα. Έτσι ξέρω κι εγώ. Ειδάλλως, αν τα φέρνει πέρα μόνος του, πες του είναι πολύ θαρραλέος, οπότε respect. ;D Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο θάρρος...Μac, Αmplitube έπαιζε γιατί δεν ήθελε να κουβαλάει βάρος στα αεροπλάνα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 ...όπως άλλωστε και ή άποψη του Χναράκη για οτιδήποτε δεν γράφει Roland... ;D ;D ;D Μήπως κάνεις λάθος; Έχω άποψη και γι'αυτά ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 ;D ;D ;D Μήπως κάνεις λάθος; Έχω άποψη και γι'αυτά ;D Sure. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 και που ξερω εγω αμα δεν βαζει κανα media player να παιζει και ολα τα αλλα να ειναι ψαρωτικα? χαχα λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 δεν το έχω υπόψη μου το περιστατικό με τους Dream Theater στη Σουηδία Βασικα δεν ηταν ακριβως ετσι τελικα ... εδω ειναι το βιντεο hττp://www.youtube.com/watch?v=VItvcBkLoLU . Απλα δεν το ειδα για να το θυμηθω μολις το ανεφερα,γιατι η συνδεση μου ειναι χειροτερη κ απο dial up. Οπως κ να εχει, αυτο ηθελα να πω πως αν το λειτουργικο ειναι σταθερο δεν υπαρχει (για μενα ) θεμα boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Βασικα δεν ηταν ακριβως ετσι τελικα ... εδω ειναι το βιντεο hττp://www.youtube.com/watch?v=VItvcBkLoLU . Απλα δεν το ειδα για να το θυμηθω μολις το ανεφερα,γιατι η συνδεση μου ειναι χειροτερη κ απο dial up. Οπως κ να εχει, αυτο ηθελα να πω πως αν το λειτουργικο ειναι σταθερο δεν υπαρχει (για μενα ) θεμα boot. Σαφώς και είναι σταθερότατο. Το θέμα είναι ότι το προηγούμενο flagship μοντέλο της Korg, το Oasys, υποτίθεται ότι έτρεχε μία music-modified έκδοση του Linux, που φυσικά ήταν μονταρισμένη να παίζει με τα συγκεκριμένα hardware εξαρτήματα του μηχανήματος. Αυτό υποθέτω ότι γίνεται για να μπορούν να τρέξουν οι virtual μηχανές σύνθεσης, και φαντάζομαι ότι και ο Κρόνος κάπως έτσι είναι στημένος, μάλιστα στο manual αναφέρει ότι διαθέτει πολυπύρηνο επεξεργαστή. Τα ηλεκτρονικά μουσικά όργανα είναι εδώ και πολύ καιρό υπολογιστές, γι' αυτό άλλωστε και έχουν όλα τα εξαρτήματα που έχει ένας σύγχρονος υπολογιστής (π.χ. SSD, USB, Firewire, Ethernet, WiFi ) μπορούν να αναβαθμίζονται σαν υπολογιστές και να επικοινωνούν με PC/Mac για ανταλλαγή αρχείων και πολλά άλλα. Έχουν όμως μία μεγάλη διαφορά: το όποιο λειτουργικό τρέχουν είναι σεταρισμένο για σύνθεση ήχου και παραγωγή μουσικής. Πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να σετάρεις έναν υπολογιστή για να είναι τόσο αξιόπιστος σε live. Στο studio δε χάλασε κι ο κόσμος να κρασάρει μία-δύο φορές, αρκεί να έχεις σώσει τη δουλειά σου. Στο live τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά και πολύ συγκεκριμένα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Το επιχείρημα για το iPhone που κατασκευάζεται στη Κίνα, το έγραψα εγώ πρώτος στο νήμα Ας μην θυμήσω βραδυάτικα ποιο ακριβώς τεχνολογικό επίτευγμα που βρίσκεται στα χέρια εκ/ρίων ανθρώπων φτιάχνεται στην Κίνα. Εσυ απλα εκανες μια νυξη γι αυτο, ενω Εγω το ανεφερα πρωτος. 8) .. μαζί με μία νύξη ότι στο SoundOnSound υπάρχει ένα review για τη φερόμενη ως ναυαρχίδα της Yamaha, για την οποία καταγγέλεται ότι επίσης έχει πρόβλημα με την ποιότητα του κλαβιέ... Πάντως, κριτική δέχεται ΚΑΙ η ναυαρχίδα για την ποιότητα του κλαβιέ. (Βλέπε SoundOnSound). Αυτο δεν ειναι νυξη, αυτο ειναι ευθεια αναφορα στο Motif XF, το οποιο ως γνωστον ειναι η ναυαρχιδα της Yamaha. 8) Btw, μόλις παραγγειλα 12 σουβλακια απ'τον Αποστολου γιατι δεν μαγειρεψαμε σημερα. Το γραφω για να χαλαρωσουμε και να ξεφυγουμε λιγο απο τον "σαχλαμπουρδισμό" του ποστ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως επιμένω στην άποψή μου περί κινεζικής κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών και εξαρτημάτων. Δεν είναι όπως παλιά, έχουν αλλάξει τα πράγματα από την άποψη του τελικού αποτελέσματος. Δυστυχώς οι αντίξοες συνθήκες για τους εργάτες, όπως και τα εργατικά ατυχήματα, συνεχίζονται. Προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα το workstation μου να είναι made in China, απ' τη στιγμή που πληρούσε κάποιες πολύ συγκεκριμένες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές. Για παράδειγμα, αν το οποιοδήποτε Motif, Kronos ή Fantom τιμολογούνταν στο 70-80% της αρχικής τιμής ή ακόμα πιο κάτω, και ποιοτικά ήταν στα ίδια επίπεδα με το made in Japan μοντέλο, δε θα με πείραζε η ταμπέλα "Made in China" στο πίσω μέρος. Πάντως έτσι κι αλλιώς θεωρώ απλά θέμα χρόνου να μεταφερθεί όλη η παραγωγή των ηλεκτρονικών μουσικών οργάνων και μηχανημάτων στην Κίνα, κάτι που έχει γίνει για την πιο γοργά αναπτυσσόμενη βιομηχανία αυτή τη στιγμή, αυτή των φορητών συσκευών επικοινωνίας (smartphones, tablets κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση