Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Eλπιζω το Χ να "μπουταρει" πιο γρηγορα απο το πρωτο Kronos, το οποιο εκανε περιπου 3 λεπτα να ανοιξει... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 παντως παιδια το mitsubishi το lancer μου ειναι made in japan και δεν καταλαβαινει τιποτα. Μου το ματιασε βεβαια ο κυριος μεθενίτης και μου το χτυπήσανε, του είπα να μην τραβαει την αεροτομή , δεν βγαίνει χαχα (ασχετο) Εγω παλι δεν πιστευω οτι η προελευση ειναι πανάκεια. Ουτε η προέλευση εξασφαλίζει 100% την ποιότητα και αρτια λειτουργία ειναι μια ολοκληρη αλυσίδα και θεματα που θα επηρεάσουν το τελικό προϊόν η και μια παρτίδα ή εκδοσή του, η και μιά μονάδα απο μια παρτίδα, από όποια χώρα και αν προέρχεται και το ίδιο αυτούσιο αλλα και τα παρελκόμενα του. τα όνειρα φίλε μου φορολογούνται ανάλογα με την διάρκεια, το περιεχόμενο, τις αντιδρασεις του οργανισμου κατα την διαρκεια τους. Στο νεο Ε1 θα υπαρχει πεδίο που θα πρεπει να δωσεις γενικες περιγραφες για τα ονειρα σου. Θα φορολογείσαι απο το πρώτο όνειρο. Πρόσεχε γιατι όνειρα σαν το δικό σου αυξάνουν αισθητά το τεκμαρτο εισόδημα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 @ Waterfall-K Γνωρίζω τι έχουν μέσα όλα αυτά που κυκλοφορούν τα τελευταία 30+ χρόνια, όχι μόνο από synths. Including Oasys & Kronos που λες παραπάνω, included και διάφορα άλλα που δεν υπάρχουν καν διαθέσιμα για το ευρύ κοινό ;) @ cos_dr Άμα σου κάνει τη δουλειά σου έτσι όπως είναι, μην το πειράζεις. @ cyclops Εσύ το έχεις πιάσει - καταλάβει το νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Eλπιζω το Χ να "μπουταρει" πιο γρηγορα απο το πρωτο Kronos, το οποιο εκανε περιπου 3 λεπτα να ανοιξει... :P Αν είναι να μου τα έχει όλα έτοιμα στο πιάτο (π.χ. βιβλιοθήκες πολλών GB έτοιμες να streamαριστούν απ' τον SSD), και να είναι έτοιμο να κελαηδήσει, ας κάνει και πεντάλεπτο, αν και νομίζω έχει βελτιωθεί το Χ σ' αυτό τον τομέα. Το FG μου για να φορτώσει ένα πρότζεκτ 512ΜΒ κάπου λιγότερο κάνει. Εξάλλου ένα τέτοιο εργαλείο δεν το ανοιγκλείνεις και πολύ συχνά: ένα άνοιγμα το πρωί που θα αρχίσεις να δουλεύεις μαζί του, κι ένα κλείσιμο το άλλο πρωί, μετά τα μεταμεσονύχτια ...παιχνίδια. ;) cyclops Εσύ το έχεις πιάσει - καταλάβει το νόημα. Ευτυχώς ή δυστυχώς την έχω μυριστεί τη δουλειά εδώ και κάμποσα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Και μακάρι να σου τα προσέφεραν όλα οι ναυαρχίδες. Πάντα η καθεμία κάνει 8 στα 10 πράγματα, μερικά κοινά με τις υπόλοιπες, και σε μερικά ξεφεύγει (αυτή τη στιγμή η Korg είναι ένα έως κι ενάμισι βήμα μπροστά απ' τον ανταγωνισμό). 10 στα 10 δεν πρόκειται να δούμε ποτέ, για τον απλούστατο λόγο ότι θα πρέπει να σε πείσουν να αγοράσεις την επόμενη ναυαρχίδα που θα κάνει 10 στα 12 πράγματα. Aκριβως,με βρισκεις συμφωνο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Γνωρίζω τι έχουν μέσα όλα αυτά που κυκλοφορούν τα τελευταία 30+ χρόνια, όχι μόνο από synths.Το τελευταιο δεν το καταλαβα, τι θα πει "όχι μόνο από synths" Γνωριζεις τι εχουν μεσα ολα τα ηλεκτρονικα προιοντα που κυκλοφορουν τα 30 τελευταια χρονια? Γιατι εγω δεν μιλησα για synths, μιλησα γενικα για ηλεκτρονικα προιοντα τα οποια πολλα απο αυτα που ειναι Made In Japan εχουν μεσα εξαρτηματα απο Κινα ή αλλες χωρες. Oλος ο πλανητης κατασκευαζει κατι στην Κινα, μη το ψαχνεις. Παρε παραδειγμα ενα ποιοτικοτατο προιον, το iPhone. Tα εξαρτηματα του και απο που δεν ειναι. Κατασκευαζεται φυσικα στην Κινα και περιεχει εκτος των αλλων και Κινεζικα εξαρτηματα. Αυτα ως προς το περιπου 52% της προελευσης των εξαρτηματων που ειναι γνωστα, γιατι το υπολοιπο ποσοστο δεν ξερει κανεις απο που προερχεται/κατασκευαζεται. Λες να ειναι Made In Japan? Χλωμο... @Cyclops, εσυ που εχεις πιασει το νοημα, πιασε και το παρακατω βιντεο. Ως βοηθημα το ποσταρω γιατι εμαθα οτι τελευταια εχεις αυπνιες και ειπα να σε βοηθησω να κοιμηθεις. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 μια φορα σε ενα live ο μπασισας μου πατησε το πολυπριζο που ηταν κατω και μου σβηνει το δικο μου. Ευτυχως που δεν ειχα αυτό εκεινη τη μερα. τι ειν τουτο? λολ Προλαβαινεις να φτιαξεις και φρεντο καπουτσινο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Προλαβαινεις να φτιαξεις και φρεντο καπουτσινο. Mεχρι και αρνι στη σουβλα το Πασχα προλαβαινεις... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Το τελευταιο δεν το καταλαβα, τι θα πει "όχι μόνο από synths"Ηλεκτρονικά μουσικά όργανα και παρελκόμενα αυτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 αμα π.χ. το χεις στο σπιτι και σου ρθει η ορεξη να παιξεις , μεχρι να αναψει θα σου έχει φύγει. Η το άλλο, να ερθει κανας φιλος και να σου πει , α, ωραιο όργανο, παιξε μου κάτι, τι θα του πείς? κατσε το ανοίγω και μεχρι να αναψει πές μου τα νέα σου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση