atreu73 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ο panoslydios σε ανύποπτο χρόνο ανέβασε και μουσική πάντως. Παίζει κιθαρίτσα νομίζω. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Που η όπου, Οτι, οτι, εμείς κοίταξε αυτοί Μπάχαλο Βρε admin, γιατί μας το έκανες αυτο, πάνω που άρχισε να παίρνει φωτιά το forum? Tips 1. Τα γκρίκλις εινα γραφή, όχι γλώσσα. Το "Που, Οπου" ειναι θεμα γλώσσας. 2. Σχετικά με τη γραφή. Προτείνω σε αρκετούς απο τους συχνους σχολιαστές (που έχουν συνήθως εξαιρετική γλωσσική ευχέρεια) να προσέξουν που βάζουν τα σημεία στίξης. Η τέλεια, το κόμμα, το ερωτηματικό, η άνω και κάτω τέλεια, πρεπει να κολλάνε στη λέξη που ειναι ΠΡΙΝ απο αυτά. Μετά πρεπει να υπάρχει κενό διάστημα. Πχ. Λάθος γραφη ειναι: Γελατε ,κάνει καλό στην υγεία . Σωστή γραφη: Γελατε, κάνει καλό στην υγεία. (Ξεχναω τους τόνους στο iPad) (Με τι ασχολούμαι, ε? - αυτοκριτική) α, ναι, και οι παρενθεσεις πρεπει να κολλάνε στις λέξεις. Σας φιλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ο panoslydios σε ανύποπτο χρόνο ανέβασε και μουσική πάντως. Παίζει κιθαρίτσα νομίζω. Κιθαριτσα παιζω και εγω φιλως που μισω τον εαυτο μου και τους ανθρωπους και τρωγοπινω 4 κιλα κοκορετσι και 7 μπυρες στην καθισια μου ;D,ο panoslydios με τοσο βιολογικο ξηροκαρπι,τοσους φυσικους χυμους γκουαβας και τοσο....self loving και ανωτεροτητα πρεπει να εχει γραψει τουλαχιστον την 5η συμφωνια.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα βρε superfund (χα χα το έβγαλε η αυτόματη διόρθωση). Αν εξαιρέσουμε κάποιες πολιτικές σου θέσεις που έρχονται και σε πλήρη αντίθεση με την εμμονή σου να βοηθάς κόσμο αφιλοκερδώς, μια χαρά παιδί είσαι. Ε, λες και μια κουβέντα παραπάνω. Τί να κάμωμεν; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κιθαριτσα παιζω και εγω φιλως που μισω τον εαυτο μου και τους ανθρωπους και τρωγοπινω 4 κιλα κοκορετσι και 7 μπυρες στην καθισια μου ;D Έτσι εξηγείται το επίπεδό σου στη μπουθάρα ;D ;D ;D Αντιθέτως εγώ με το Πάνο που τρώμε μόνο τους καρπούς που πέφτουν μόνοι τους απ το δένδρο ,είμεθα Στρελούτσι τσε (ΚΡΗΤΙΚΉ ΝΤΟΠΙΟΛΑΛΙΆ) βάλε . Φίλως, μη πειράζεις και μην υβρίζεις το Πάνο ,με χαλάς τα τσάκρα μου λαίμαι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Και που να με δεις και στο Βερολινο...προχθες εφαγα εναν ολοκληρο ...τονο...εδω http://www.wait-where.com/onsen/ & ενα βαρελι Kirin.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχως φιλε μου δεν μπορω να σου δωσω εγω αυτες τις απαντησεις. Ειναι κατι που πρεπει να αναρρωτηθεις ο ιδιος. Η παιδεια δεν διδασκεται στα σχολεια. Η ηθικη δεν διδασκεται σε κοινοτητες. Η γλωσσα ειναι μεσο επικοινωνιας.Και χωρις γλωσσα θα μπορουσαμε να επικοινωνησουμε και που ξερεις ισως τοτε να εβγαινε κατι διαφορετικο!!!! Εχεις λανθασμενη αποψη περι ανταμοιβης-δηλαδη σε χρηματα-πραγμα για το οποιο δεν μπορω να σε εκπαιδευσω και απο οτι φαινεται σε εκπαιδευσε το σχολειο και το συστημα. Εσεις μια χαρα μπορει να τσακωνεστε,αλλα η γλωσσα εξακολουθει να υπαρχει για οποιον θελει να τη μελετησει και να την ψαξει και τα greeklish δεν εμποδιζουν κανενα απο το να το κανει αυτο. Απαντησες σε περιπου.....μιση ερωτηση απο αυτες που σου εκανα. Δεν περιμενα ομως και κατι παραπανω. Για ανταμοιβη σε χρηματα δεν μιλησα εγω, αλλα εσυ, μηπως εισαι λιγο προκατειλημενος. Τελικα δεν μας ειπες αν μενεις σε οικοκοινοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThanosJ Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Η γλώσσα είναι επιστημονικό αντικείμενο. Αν ακούσεις σε μια εκπομπή έναν άλλον επιστήμονα, π.χ. έναν πυρηνικό φυσικό, μπορεί να νομίζεις ότι κατάλαβες τα λεγόμενά του, αλλά στην πραγματικότητα κατάλαβες μια απλοποιημένη εντύπωση της γνώσης του. Δεν έγινες πυρηνικός φυσικός, επειδή τον άκουσες. Το ίδιο ισχύει και με τον γλωσσολόγο. Δεν κατάλαβες τι είπε. Και δεν γνωρίζεις το αντικείμενο παρά μόνο πολύ πολύ επιφανειακά. Ιδίως μπερδεύεσαι στη διάκριση ανάμεσα σε προφορικό λόγο και γραπτό λόγο. Πιστεύεις π.χ. ότι το ο και το ω διαφέρουν στην προφορά. Λάθος. Αυτό γινόταν πριν από 20 αιώνες. Τώρα πια διαφέρουν μόνο στη γραφή. Αλλαγή της ορθογραφίας δεν σημαίνει αλλαγή της γλώσσας. Και με ο να τα έγραφες όλα, η προφορά και η γλώσσα θα παρέμεναν ίδιες. Λες επίσης ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που μιλάνε οι άνθρωποι στο ίντερνετ. Λάθος. Οι άνθρωποι στο ίντερνετ δεν μιλούν, γράφουν (εκεί μπαίνουν και τα greeklish στο θέμα). Στο ίντερνετ μιλάς κατά πρόσωπο στον άλλονμόνο σε υπηρεσίες τύπου skype, τότε όμως χρησιμοποιείς τον προφορικό λόγο. Ο προφορικός λόγος όμως είναι τελείως ανεξάρτητος του αλφαβήτου που χρησιμοποιείται στη γραφή. Φαντάσου έναν αναλφάβητο. Μιλάει; Ναι. Γράφει; Όχι. Άρα γλώσσα και ορθογραφία είναι ανεξάρτητα πράγματα. Σκέψεις αλλαγής του αλφαβήτου δεν υπάρχουν, αλλά και να τεθεί θέμα, δεν θα γίνει αποδεκτό από τους πολίτες. Ούτε θέμα απλοποίησης της ορθογραφίας επίσης. Οι αλλαγές από τα κάτω ισχύουν για τον προφορικό λόγο. Ο γραπτός λόγος είναι ένας κανόνας κοινωνικής φύσης και είναι καλό να τηρείται. Δεν είσαι εγκληματίας αν είσαι ανορθόγραφος, αλλά μην πας να το κάνεις και άποψη με επιχειρήματα τα οποία δεν κατανοείς καν. Ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψα πριν. Οι απαντήσεις είναι εκεί. Η γλώσσα είναι επιστήμη. Δεν πιστεύω ότι θα έλεγες ποτέ τη δική σου άποψη σε έναν πυρηνικό επιστήμονα για το πώς κινούνται τα φωτόνια. Το ίδιο ισχύει και όταν μιλάς με φιλόλογο. Δεν φταις εσύ όμως. Υπάρχει διαδεδομένη η άποψη ότι όλοι μπορούμε να έχουμε άποψη για τη γλώσσα, την ιστορία και πολλά άλλα θέματα επιστημονικής φύσης. Μάλιστα θεωρούμε ότι ξέρουμε περισσότερα από τους ειδικούς. Πρέπει όμως σαν λαός κάποια στιγμή να μάθουμε να ακούμε στα σοβαρά και χωρίς ωτασπίδες αυτούς που έχουν σπουδάσει ένα αντικείμενο. Δεν ειπες ουτε ενα επιχειρημα. Η κουβεντα δε πηγε μπροστα. Δεν εχω κατι αλλο να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειπες ουτε ενα επιχειρημα. Η κουβεντα δε πηγε μπροστα. Δεν εχω κατι αλλο να πω. :o Τρεις σελίδες επιχειρήματα σου έγραψα. Και είναι το αντικείμενο των σπουδών μου. Όχι κάτι που νομίζω πως άκουσα στην τηλεόραση. Αυτές οι έννοιες δεν είναι εύκολες, ούτε είναι βλάκας όποιος δεν τις καταλαβαίνει. Αν θίχτηκες, κακώς θίχτηκες. Αν σου φάνηκαν δυσνόητα, ρώτα. Δεν είναι ντροπή. Ούτε εγώ είμαι κανένας που του τα βγάζεις με το τσιγκέλι. Αν βέβαια επιμένεις ότι εσύ τα ξέρεις καλύτερα, πάω πάσο. Όντως η κουβέντα δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε τι εγινε εδω μεσα;;; Χαχαχα! Τωρα το διαβασα! Και εγω καθομαι και ασχολουμαι με overdrive και κσυλα! ;D τελικα "που" ή "οπου";;; http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις