samy paraga Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει, δεν είναι και ο Στρελούτσι-μπερτολούτσι-Στίμπι Μπέι Μπον και διάφοροι άλλοι σπουδαίοι μπουθαρίστες .Δεν είναι βλουζ κλαψωνούνης ;D Ο τύπος είναι πανκ και προς στιγμήν λυπήθηκα τα σχολιαρόπαιδα που είχε δίπλα του σαν μπάντα μη τα σπάσει στο ξύλο ;D Δε βαριέσαι γνωστός γκρινιάρης ,εγωπαθής,τσιγκούνης,φραγκοφονιάς υπήρξε πάντα. Ένα απόβρασμα της κενωνίας ,αλλά έβγαλε μουσική,επηρέασε γενιές -ευτυχώς μόνο μουσικά ;D Έκανε πράγματα ,δεν ήταν άχρωμος-άοσμος,άφησε αποτύπωμα . Ήταν ένας πάνκης . Αφιερωμένο στον ΣΦ 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ζει ρε ακομα ο παλιοτσιγκουνης (που μου τον..επεθανες με τα ..."ηταν" ;D ) που δεν ειπε ΜΙΑ φορα στη ζωη του να πλερωσει μουσικους της προκοπης με αποτελεσμα ολα τα live του (πλην φυσικα αυτου που....του πληρωσε ο Κηθ και παιζει μεσα η αφροκρεμα των Αμερικανων μουσικων) να ειναι απο μετρια εως τραγικα (ειδικα τα τελευταια χρονια) Παραμενει βεβαια ο ακρογωνιαιος λιθος της ποπ-ροκ μουσικης. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Love_Peace Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά απο αυτό το live η κιθάρα του έκανε δίδυμα από το πολύ γα*** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το βιντεάκι μου'χε κάνει πολύ εντύπωση όταν το είχα πρωτοδεί Μπορεί να 'χει τα 1000 δίκια του ο Chuck αλλά νομίζω τον παρα#^%&^$&* τον Keith Richards Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση