Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 σημερα μπηκαν οι λαμπες! ενταξη μιλαμε για headroom :) μου φανηκε τεραστια η διαφορα γιατι επαιζα καιρο με μια λιγοτερη λαμπα..... χαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μου ότι έπαιζες τόσο καιρό με μία τελική!? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μου ότι έπαιζες τόσο καιρό με μία τελική!? ;D ναι! ;D :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω την usa Έκδοση. Μ αρέσει ο ήχος του,με καλύπτει. Το πρόβλημα ειναι οταν ανοίξω λιγο ένταση... πριτς το ηχείο κλάνει στα μπάσα. Θα διορθωθεί αυτό με την αναβάθμιση ηχείου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Φυσικά και θα βελτιωθεί.Αυτην ειναι και η πιο συχνη αναβάθμιση που γινεται σε b.j. Η αλλαγή μεγαφώνου με ένα μεγαλύτερο σε watts .Το stock μεγάφωνο είναι χάλια. Δές κάτι σε eminence που ειναι φτηνα και καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση