theStratWithin Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Α'ο,τι ξερω το od του 205 ειναι το ιδιο με το od2 του 410. Αλλα ειναι θεωρητικη γνωση απο ιντερνετ καθως δεν εχω παιξει τον 205. Μπορεις με λιγο ψαξιμο να βρεις την πληροφορια στον ιντερνετ, θυμαμαι να το συζητανε αυτο το θεμα στα φορουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakourtele Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστω.Θα το κοιταξω..Αν ειναι ετσι τοτε μια χαρα! Και δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Το od redτου 205 είναι το od2 red του 410 Το od amper του 205 είναι το od1 red του 410(γιαυτο Δεν είμαι σίγουρος) Go for it www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 απο το jvm forum: "I posed the question to Santiago, the designer of the amp, a number of months ago and he said the modes that are known as Crunch Orange and Crunch Red on the JVM2 series are the same as Crunch Orange and Red on the JVM4. So, if I understand your question correctly, it would be similar to Red on the 410 channel two (The Crunch Channel). And that the OD channel on the JVM2 is similar to OD2 on the JVM4." www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakourtele Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Σωραιος man! Τhanks!! ;) ;D Καταληγω στον δικαναλο αφου ειναι ετσι τα πραγματα.. Και δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Μια που δεν προκειται κανενας συμφορουμιτης να ανεβασει ενα απο τα 30 βιντεο που εχω φτιαξει για τον jvm , θα αναγκαστω να το κανω μονος μου !!! Φιλε OP , οριστε ενα μικρο τεστακι για τον συγκεκριμενο ενισχυτη Υπαρχουν αρκετα συγκριτικα και με αλλους ενισχυτες σε σχεση με τον jvm στο καναλι μου !!! http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Ορίστε ένα review μου φίλε Μάνο που είχα κάνει ως κάτοχος του JVM205h. Πλέον το γύρισα στα magic boxes (Axe Fx Ultra). Θα σου φανεί αρκετά χρήσιμο πιστεύω. http://www.noiz.gr/index.php?topic=200656.0 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakourtele Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Μια τελευταια διευκρινηση.. Στο 4αρι footswitch του 205 μπορω αν θελω να αποθηκευσω π.χ. στο 3 το orange mode του OD,στο 4 το red mode του OD και στο 2 το red mode του Clean ή τα καναλια του switch 3 και 4 ειναι αποκλειστικα για master volume και reverb αντιστοιχα? Και δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Μια τελευταια διευκρινηση.. Στο 4αρι footswitch του 205 μπορω αν θελω να αποθηκευσω π.χ. στο 3 το orange mode του OD,στο 4 το red mode του OD και στο 2 το red mode του Clean ή τα καναλια του switch 3 και 4 ειναι αποκλειστικα για master volume και reverb αντιστοιχα? μπορεις να κανεις και τα δυο που περιγραφεις... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakourtele Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Ευχαριστω πολυ 8) Και δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση