stavrilian Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 ΣΥγχωρεστε με αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μπορεις να βγαλεις οποια νοτα γουσταρεις αρμονικη πριν το 12ο ταστο απλα πατοντας την και ακουμποντας την χορδη με το δεξι στο αντιστοιχο ταστο μετα το 12, δηλαδη μια οκταβα πανω,αλα eddie van hallen, αν καταλαβα καλα και ο SF κατι τετοιο εννουσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 σιγουρα γινετε ετσι αυτο χρησιμοποιειται αρκετα στην κλασσικη κιθαρα Εγω εννουσα βεβαια για ανοικτες αρμονικες απλως ακουμπωντας ελαφρα το δακτυλο πανω απο καθε ταστο -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 ΣΥγχωρεστε με αν ειμαι εκτος θεματος' date=' αλλα μπορεις να βγαλεις οποια νοτα γουσταρεις αρμονικη πριν το 12ο ταστο απλα πατοντας την και ακουμποντας την χορδη με το δεξι στο αντιστοιχο ταστο μετα το 12, δηλαδη μια οκταβα πανω,αλα eddie van hallen, αν καταλαβα καλα και ο SF κατι τετοιο εννουσε![/quote'] ακριβως ,αλλα ο Ηλιας διαφωνει...... :lol: :? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 ακριβως ' date='αλλα ο Ηλιας διαφωνει...... :lol: :?[/quote'] Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις αρμονικές και σε άλλα διαστήματα χωρίς να είσαι ο Van Halen (εγώ δεν είμαι σίγουρα πάντως :lol:) Πχ πρόσφατα έβγαζα στην κιθάρα το "Forever Lost" από Magic Numbers και σε κάποιο σημείο παίζει μια αρμονική στο 4 τάστο της ΡΕ χορδής. Αυτό εννοώ...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrismes Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 μιας και μιλατε για αρμονικες μπορειτε να μου πειτε πως τις κανει ο eric johnson χωρις παραμορφωση ? συγκεκριμενα το κανει πολλες φορες στο g3 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 μιας και μιλατε για αρμονικες μπορειτε να μου πειτε πως τις κανει ο eric johnson χωρις παραμορφωση ?συγκεκριμενα το κανει πολλες φορες στο g3 . Και η αρμονική που λέω εγώ βγαίνει και χωρίς παραμόρφωση, αρκεί να παίζεις με τον bridge μαγνήτη... Δεν είναι δύσκολο...Αφού μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε ;) :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 ακριβως ' date='αλλα ο Ηλιας διαφωνει...... :lol: :?[/quote'] Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις αρμονικές και σε άλλα διαστήματα χωρίς να είσαι ο Van Halen (εγώ δεν είμαι σίγουρα πάντως :lol:) Πχ πρόσφατα έβγαζα στην κιθάρα το "Forever Lost" από Magic Numbers και σε κάποιο σημείο παίζει μια αρμονική στο 4 τάστο της ΡΕ χορδής. Αυτό εννοώ...;) ¶σχετο, αλλά επειδή γουστάρω πολύ magic numbers, μήπως έχεις ταμπλατούρες (όχι μόνο συγχορδίες) για αυτούς?ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα καλό.Ή μήπως το βγάζεις μόνος σου? http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 Μόνος μου ...όπως μπορώ...με το αυτί ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 Φοβεροι οι Magic Numbers ειμαι πολυ δεμενος με αυτο το συγκροτημα γιατι ετυχε να παρακολουθησω την πρωτη συναυλια που εδωσαν ποτε τους (τυχαια επαιζαν σε ενα παμπ στο Λονδινο & ειδα φως και μπηκα :lol: ) & επαθα πλακα ακουγοντας τους... Ημουν σιγουρος οτι καποτε θα γινονταν κορυφαιοι... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 Α,οκ.Το ψιλοπροσπαθώ κι εγώ αλλά δεν βγάζω και πολύ άκρη.Τυχερέ SF.... Εντωμεταξύ κάπου διάβασα ότι βγάζουν καινούριο δίσκο μέσα στο 2006.Μακάρι δηλαδή,το περιμένω πως και πως! http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση