Προς το περιεχόμενο

Setup Ηλεκτρικης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΣΥγχωρεστε με αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μπορεις να βγαλεις οποια νοτα γουσταρεις αρμονικη πριν το 12ο ταστο απλα πατοντας την και ακουμποντας την χορδη με το δεξι στο αντιστοιχο ταστο μετα το 12, δηλαδη μια οκταβα πανω,αλα eddie van hallen, αν καταλαβα καλα και ο SF κατι τετοιο εννουσε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

σιγουρα γινετε ετσι

αυτο χρησιμοποιειται αρκετα στην κλασσικη κιθαρα

Εγω εννουσα βεβαια για ανοικτες αρμονικες απλως ακουμπωντας ελαφρα το δακτυλο πανω απο καθε ταστο

-=Dream Within A Dream=-

ΣΥγχωρεστε με αν ειμαι εκτος θεματος' date=' αλλα μπορεις να βγαλεις οποια νοτα γουσταρεις αρμονικη πριν το 12ο ταστο απλα πατοντας την και ακουμποντας την χορδη με το δεξι στο αντιστοιχο ταστο μετα το 12, δηλαδη μια οκταβα πανω,αλα eddie van hallen, αν καταλαβα καλα και ο SF κατι τετοιο εννουσε![/quote']

ακριβως ,αλλα ο Ηλιας διαφωνει...... :lol: :?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ακριβως ' date='αλλα ο Ηλιας διαφωνει...... :lol: :?[/quote']

Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις αρμονικές και σε άλλα διαστήματα χωρίς να είσαι ο Van Halen (εγώ δεν είμαι σίγουρα πάντως :lol:)

Πχ πρόσφατα έβγαζα στην κιθάρα το "Forever Lost" από Magic Numbers και σε κάποιο σημείο παίζει μια αρμονική στο 4 τάστο της ΡΕ χορδής.

Αυτό εννοώ...;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

μιας και μιλατε για αρμονικες μπορειτε να μου πειτε πως τις κανει ο eric johnson χωρις παραμορφωση ?

συγκεκριμενα το κανει πολλες φορες στο g3 .

μιας και μιλατε για αρμονικες μπορειτε να μου πειτε πως τις κανει ο eric johnson χωρις παραμορφωση ?

συγκεκριμενα το κανει πολλες φορες στο g3 .

Και η αρμονική που λέω εγώ βγαίνει και χωρίς παραμόρφωση, αρκεί να παίζεις με τον bridge μαγνήτη...

Δεν είναι δύσκολο...Αφού μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε ;) :D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

ακριβως ' date='αλλα ο Ηλιας διαφωνει...... :lol: :?[/quote']

Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις αρμονικές και σε άλλα διαστήματα χωρίς να είσαι ο Van Halen (εγώ δεν είμαι σίγουρα πάντως :lol:)

Πχ πρόσφατα έβγαζα στην κιθάρα το "Forever Lost" από Magic Numbers και σε κάποιο σημείο παίζει μια αρμονική στο 4 τάστο της ΡΕ χορδής.

Αυτό εννοώ...;)

¶σχετο, αλλά επειδή γουστάρω πολύ magic numbers, μήπως έχεις ταμπλατούρες (όχι μόνο συγχορδίες) για αυτούς?ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα καλό.Ή μήπως το βγάζεις μόνος σου?

Φοβεροι οι Magic Numbers ειμαι πολυ δεμενος με αυτο το συγκροτημα γιατι ετυχε να παρακολουθησω την πρωτη συναυλια που εδωσαν ποτε τους (τυχαια επαιζαν σε ενα παμπ στο Λονδινο & ειδα φως και μπηκα :lol: ) & επαθα πλακα ακουγοντας τους...

Ημουν σιγουρος οτι καποτε θα γινονταν κορυφαιοι...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Α,οκ.Το ψιλοπροσπαθώ κι εγώ αλλά δεν βγάζω και πολύ άκρη.Τυχερέ SF....

Εντωμεταξύ κάπου διάβασα ότι βγάζουν καινούριο δίσκο μέσα στο 2006.Μακάρι δηλαδή,το περιμένω πως και πως!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου