plusyear Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Βασικα αναρωτιεμαι αν το setup της ηλεκτρικης επιδρα στα (natural) αρμονικα Επειδη εχω σεταρει την κιθαρα μου χαμηλα για ταχυτητες δεν ξερω αν παιζει ρολο στο οτι δεν παιρνω τα αρμονικα απο ολα τα ταστα (πλην των κλασσικων 5ων,7ων 12ων κτλ κτλ) Μηπως αν ανεβαζα το υψος των χορδων να βοηθουσε την κατασταση? -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Οι αρμονικες βγαινουν μονο σε αυτα τα ταστα που περιγραφεις....οταν παιζεις ανοιχτα ,αν θες να βγαλεις αρμονικες και στα υπολοιπα ταστα πρεπει να χρησιμοποιεις και τα δυο χερια σαν καποταστο. το χαμηλο σετ-απ δεν εχει καμμια σχεση www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Οι αρμονικες βγαινουν μονο σε αυτα τα ταστα που περιγραφεις.... Δε συμφωνώ σε αυτό... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Οι αρμονικές βγαίνουν πιο δυνατά στα συγκεκριμένα τάστα. Για τις υπόλοιπες θέσεις βγαίνουν αλλα δυσκολότερα και σε μικρότερη ένταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Οι αρμονικες βγαινουν μονο σε αυτα τα ταστα που περιγραφεις.... Δε συμφωνώ σε αυτό... :roll: διαβασε προσεκτικα ολοκληρο το ποστ μου..... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Οι αρμονικες βγαινουν μονο σε αυτα τα ταστα που περιγραφεις.... Δε συμφωνώ σε αυτό... :roll: διαβασε προσεκτικα ολοκληρο το ποστ μου..... :wink: Και πάλι θα ξαναγράψω..."Δε συμφωνώ σε αυτό..." ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Κι εγώ δεν συμφωνώ. Σε σύγχρονα όργανα το έχω δει... Σε μπάσο Vigier KAI σε κιθάρα Tom Anderson έπαιζαν αρμονικές σε σχεδόν όλα τα τάστα με ΠΕΝΑ και όχι με τεχνική κλασικής https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 παιδες οντως τις σηκωσα τις χορδες υπαρχει διαφορα αλλα ανεπαισθητη... Οι ανοικτες σε αλλα ταστα ακουγονται λιγο καλυτερα (οχι σε ολα τα ταστα) αλλα κ παλι οχι τοσο δυνατα οσο ηλπιζα Οντως δεν ειναι τα μονα ταστα 5.7.12,19,21,24 που ακουγονται ανοιχτες αρμονικες αλλα εκει ακουγονται ποιο δυνατα βασικα το αρμονικο με τα 2 χερια ειναι για κλασσικη κιθαρα πιο πολυ κ οχι για τοσο σε ηλεκτρικη (...για ηλεκτρικη με distortion...) Thanx anyway guys -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 βασικα το ιδιο ειδα κ εγω σε ενα video σε μια caparison apple horn του mattias eklundh σε ενα demonstration που επαιζε ανοιχτες αρμονικες σε ολα τα ταστα σχεδον (...κ σε αναμεσα τους!!!) -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 λοιπον σε μια προσπαθεια να βγαλω τα αρμονικα...τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! Εχω ενα gt-8 του πλακωσα 2 compressorες εναν στην αρχη κ εναν μετα απο το overdrive κ πριν το preamp κ ακουγοντε σε ολα τα ταστα :lol: εκτος του πρωτου :x Αλλα απο θορυβο τιγκα!!! -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση