Προς το περιεχόμενο

Λυχνιες shuguang

koap4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους, η ερωτηση μου αφορά στις λυχνίες shuguang, προενισχύτριες ecc83 και ecc81,

1. ποιες οι απόψεις σας?

2. Μου τις έχει προτείναι κάποιος γνωστός τις έχει σπίτι του στοκ (καινούργιες) και μου τις δίνει γύρω στα 7 ευρώ τη μία, αξίζουν ή όχι?

3. Θα ταιριάζουν με τις 2 τελικές JJ el34 που θέλω να βάλω κάποια στιγμή στον ενισχυτή μου ή με τις Tesla el34 που φοράει τώρα?

4. Θα πρέπει όλες οι λάμπες να είναι ίδιας εταιρίας για καλύτερη απόδοση του ενισχυτή ή όχι?

Ζητώ συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο Λυχνίες και τις shuguang δεν τις ξέρω καθόλου, μόνο οτι είναι εργοστάσιο στην Κίνα που παράγει λυχνίες.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σε όλους, η ερωτηση μου αφορά στις λυχνίες shuguang, προενισχύτριες ecc83 και ecc81,

1. ποιες οι απόψεις σας?

E, εντάξει. Εχω ακούσει και μάπα shuguang, έχω ακούσει και πολύ καλές.

Τεράστιο εργοστάσιο είναι, βγάζει και χύμα λάμπες βγάζει και της PSVANE.

Έχει και για εσωτερική κατανάλωση, έχει και για εξαγωγή.

2. Μου τις έχει προτείναι κάποιος γνωστός τις έχει σπίτι του στοκ (καινούργιες) και μου τις δίνει γύρω στα 7 ευρώ τη μία, αξίζουν ή όχι?

Ούτε στις χαρίζει, ούτε τις τσιμπάει. Καλά είναι.

Το θέμα είναι αν ακούς διαφορά με τις καινούριες λάμπες.

Αν σου φτιάχνουν τη μέρα, δώσε τα χρήματα και χαμογέλα.

Αν δεν ακούς, φάε καλύτερα τα λεφτά σε καμιά ταινία με το κορίτσι σου.

3. Θα ταιριάζουν με τις 2 τελικές JJ el34 που θέλω να βάλω κάποια στιγμή στον ενισχυτή μου ή με τις Tesla el34 που φοράει τώρα?

Άστες σε ένα τραπέζι με λίγο καφέ όλες μαζί να τα βρούνε και γύρνα μετά από καμιά ώρα.

Αν δεν έχουν γίνει κόκκινες σημαίνει ότι συνενοούνται. Αλλιώς χωρισέ της.  ;D

4. Θα πρέπει όλες οι λάμπες να είναι ίδιας εταιρίας για καλύτερη απόδοση του ενισχυτή ή όχι?

Δεν παίζει κανένα ρόλο.

Ζητώ συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο Λυχνίες και τις shuguang δεν τις ξέρω καθόλου, μόνο οτι είναι εργοστάσιο στην Κίνα που παράγει λυχνίες.

Αν τα Αγγλικά σου είναι επαρκή, το net βρωμάει από άρθρα, reviews, παρουσιάσεις και συζητήσεις για τις shuguang. Αλλά αφού τις έχει ο φίλος σου, το καλύτερο review είναι το δικό σου.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ευχαριστώ, δυστυχως δεν μπορώ να τις δοκιμάσω ο ιδιος διότι οι λυχνιες βρίσκονται επαρχία, οπότε μένω στο youtube και στις πληροφορίες των forum

ευχαριστώ, δυστυχως δεν μπορώ να τις δοκιμάσω ο ιδιος διότι οι λυχνιες βρίσκονται επαρχία, οπότε μένω στο youtube και στις πληροφορίες των forum

Τι έχεις τώρα και γιατί θέλεις να τις αλλάξεις;

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δεν θέλω να τις αλλάξω τώρα μια χαρά είναι αυτές που έχει και πολυ καλές κατά την αποψή μου, απλώς θέλω σιγά σιγά να αποκτήσω και ένα δευτερο σέτ ή μέρος αυτού και ψάχνομαι σχετικά.

Οι λάμπες που φοράει τώρα είναι οι παλιές Tesla πριν να γινει το εργοστάσιο JJ, (τελικές el34 και προενισχύτριες ecc83, ecc81).

Οσο ξέρω τον ενισχυτή δεν έχουν πάνω από 100-200 ώρες παιξίματος (σχεδον 20 χρόνια τώρα) αλλά και πριν από μενα δε νομίζω στο σύνολο να έχουν ξεπεράσει τις 500 ωρες, άρα έχουν ακόμη ψωμί...

Γι αυτό λέω να έχω κάποιες ανταλλακτικές για καθε ενδεχόμενο

καλησπέρα και απο εμένα ,

Οι προενισχύτριες δεν χαλάνε σχεδόν ποτέ , και αν λαβω υπόψη μου οτι ο ενισχυτής σου φοράει παλιές TESLA προ JJ εποχης είμαι βέβαιος εκτός του οτι ειναι εξαιρετικές ενα κλικ κατω απο τις διασημες και πανακριβες πια NOS mullard, telefunken , κτλ κτλ ειναι βέβαιο οτι θα εχουν παρα πολυ ψωμί και δεν βρισκω κανενα λογο να μπεις στην διαδικασια να δοκιμασεις τις κινεζικες.

Σημειωτεον οτι ισχυει αυτο που ειπε πριν ο αλλος φιλος οτι  η shuguang ειναι κολοσος εταιρεια στον τομεα της λυχνιας και αξιοπιστη πολυ, αναλογη ομως του τι πληρωνεις, στον τομεα των χαιενταδων η shuguang χρησιμοποιειται πιο συχνα και με καλυτερα αποτελεσματα αποτι οι παλιες NOS  mullard, telefunken , RFT, Philips ,Dario, Valvo, Tungsram, Silvania ktl που ψαχνουμε οι μουσικοι.

Οι τελικες λυχνιες κρατανε 1500-3000 ωρες οι καινουριες και οι NOS μπορει και 3 φορες πανω.

δεν παιζει ρολο η μαρκα τελικων και προενισχυτριων , μονο οι τελικες πρεπει να ειναι μεταξυ τους ματσαρισμενες , συνηθως για να ειναι ολα τα χαρακτηριστικα ματσαρισμενα στις τελικες οχι μονο ημαρκα πολλες φοιρες και η σειρα πρεπει να ειναι ιδια χωρις να αποκλειεται να κατσει και καποιο ματσαρισμενο ζευγαρι η τετραδα να ματσαρονται.

κατα την γνωμη μου μην πειραξεις τις TESLA

www.analogdesignaudio.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου