atreu73 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αγελαία κι επαίσχυντη πράξις Μετρίων ανθρώπων Συντεταγμένων αγνώστων Εις έρημον και άγονον τόπον Τεσσάρων βοώντων αντρών Με μέγα το ρίγος Αρρυθμίαι εν παλμό Και ρίπτοντες στας καταιγίδας Το Πλοίον ως λίθος βαρύς Στα ανοιχτά εβυθίσθην Και κράζοντες ώρες πολλές Εκλονίσθην κι η πίστη Θα πνιγούν αρχικώς οι αβάπτιστοι Κάτω στα αμπάρια Ακολούθως οι άνεμοι θα σύρουν και τα Ωχρά παλληκάρια Αμφιβόλου διάσωσις Κατά τας έβδομας μέρας Ευχαριστώντας τον Θεό Όπως απήλλαξε σωσίβια λέμβο Από χολέρας Και λυράρης ο χάρος να ‘ρθει Στον μικρό τον δεμένο Για πρωινό θα ‘χω το στέρνο σου μικρέ Και το γλυκό σου το αίμα Και θα δειπνήσω μέσα από τα χέρια σου μικρέ Το αλμυρό σου το δέρμα Πως στερείται ερμηνείας μικρέ μου Το νεκρό σου το βλέμμα apology_final_0.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σε φαντάζομαι σ' εκείνο το μπαλκόνι που σε είδα, να χαμογελάς σατανικά και χαίρομαι μαζί σου με την εικόνα που έχω και το τραγούδι σου στ αυτιά μου .....................The Pan with us No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αγελαία κι επαίσχυντη πράξις Μετρίων ανθρώπων Συντεταγμένων αγνώστων Εις έρημον και άγονον τόπον !!!!!! Είσαι αστέρι, ρε φίλε. Εκπληκτική δημιουργια και ερμηνεία Μπράβο σου. Μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο . Είσαι ιδιαίτερος καλλιτέχνης - με την πολύ καλη έννοια . Εξαιρετικό το άσμα !!! Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 εχω την εντυπωση οτι στο συγκεκριμενο εργο σου θα ηθελε σε καποια σημεια μια πλουσιοτερη ενορχηστρωση για να αναδειχτει περισσοτερο, εφοσων εχεις επιλεξει την προσθηκη της κρουστογραμμης. Ισως καποια εγχορδα σε ρυθμικα η και μελωδικα μοτιβα. Δεν ειμαι αξιος βεβαια μπροστα σε αυτον τον χείμαρρο δημιουργίας ωστε να του κανω υποδείξεις, ουτε για να γλύψω εκεί που πατάει είμαι άξιος. Συγχωρεσε με θεέ μου γι αυτη την βλασφημία. Νιώθω σχεδόν αχάριστος. Ειναι αλλη μια συγκλονιστικη στιγμή σου το κομματι. Αλλη μια εμνευσμενη δημιουργια. με μεγάλο βάθος στους στιχους, στην μουσική και στην απόδοση. Και τοσο ωραια φωνή. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ θα έχεις την διαφωνία μου. Οι στίχοι είναι απίθανοι, αλλά νομίζω ότι η μουσική τους αδικεί. Πρόσεχε: η μουσική μόνο, όχι η φωνή σου, ή κάτι τέτοιο. Απλά η τόσο επαναλαμβανόμενη ροπή εμένα δε μου κάνει... ειδικά με τέτοιο στίχο. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα μου κανει lol Προσφέρω τα διπλά! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 Το απόλυτο μου ρισπέκτ. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, το κομμάτι εναι μοναδικότατο και εξαιρετικότητα με την λυρικότητα και τους στίχους τους. Κάποιες λεπτομέρειες, πχ τα ντραμς ακούγονται λίγο ξερά και τα σαμπλς ίσως να ήθελαν λίγο σπρώξιμο προς τα πίσω. Επίσης, επειδή σε παρακολουθώ, όπως πολλοί εδώ, στενά, έχω να πω ότι βλέπω πραγματικά ότι συμβουλές σου χαν δώσει τα παιδιά εδώ στο παρελθόν να τις έχεις εφαρμόσει, ο ήχος είναι πολύ καθαρός (ίσως πικάρει σε κανα δυο σημεία το πιάνο μονο και σε κάποια χεχε στο αριστερό κανάλι στο τέλος) και αναδεικνύει την ερμηνεία σου. Μπράβο ρε Atreu! ΥΓ: ΑΠό περιέργεια, Έχεις σπουδάσει κάτι που να σχετίζεται με φιλολογία; ΥΓ2: Νομίζω απ'αυτα που έχω ακούσει φέτος στο νόιζ ότι το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ; και πολύ αμφιβάλλω αν κάτι τέτοιο θα συνέβαινε αν δεν είχαμε αυτήν εδώ την επικοινωνία. Just felt like saying... :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 AuditoryDriving το πρόβλημα μου συνίσταται κυρίως στην στήριξη της φωνής από ορχήστρα, όχι μόνο από πιάνο, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφαιρείται τίποτα από την ερμηνεία. Θα παρατηρήσεις ότι και σε αυτό το κομμάτι το πρόβλημα δεν λύνεται, μόνο παρακάμπτεται. Τα τύμπανα και το ηλεκτρικό πιάνο μπαίνουν στα κενά της φωνής. Τα μέσα μου είναι ισχνά και οι τεχνικές μου γνώσεις λίγες, αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω σε ικανοποιητικό βαθμό. Οι συμβουλές είναι πάντα χρήσιμες και πάντα νομίζω βρίσκουν τον δρόμο τους στο επόμενο κομμάτι. Ευχαριστώ και πάλι για την ακρόαση και τα σχόλια. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλο! Εχεις προσωπικο στυλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση