Superfunk Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!! Γιατι ρε συ?Δεν σου κανει το Ηρακλειο και η Κατερινη?Πηγαινε εκει,ακουσα οτι στην 3η επισκεψη το ξυραφακι και η γεματη ζεστο νερο μπανιερα ειναι δωρο.... ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!! Ξέχασες το θερμοσίφωνο ανοιχτό; Την πληρωμή της εφορίας; Τα κλειδιά πάνω στη πόρτα; Το ξεκλείδωτο αμάξι; Ψωμί για το σπίτι; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέχασες το θερμοσίφωνο ανοιχτό; Την πληρωμή της εφορίας; Τα κλειδιά πάνω στη πόρτα; Το ξεκλείδωτο αμάξι; Ψωμί για το σπίτι; ;D χαχαχα ημανε προσφατα στο γερμανικο κωλοχωρι κ εχω κανονισει επαναβιζιτινγκ!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!! Αχ, κι εμενα τι μου θυμισες τωρα.... Βλεπω στη φωτο το μουσειο Bode, το οποιο εχω επισκεφτει πανω απο 30 φορες, απολαμβανοντας τη θεα του Βερολινου απ'την ταρατσα του... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία φωτό, indeed! To κλιπάκι ίσως είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει από σένα, δεν έχω ακούσει βέβαια και τα πάντα. ;D Το Βερολίνο από ότι φαίνεται είναι καλή πηγή έμπνευσης! Πως να μην είναι βέβαια, τόσα διαμάντια έχουν γραφτεί σ'αυτή την πόλη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πως να μην είναι βέβαια, τόσα διαμάντια έχουν γραφτεί σ'αυτή την πόλη. Smiley που να δεις τι διαμαντια εχουν γραφτει στην Κατερινη και το Ηρακλειο φιλως.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ampelofilosofos Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τεχνικά άρτιο! Ανατολικο-φέρνει σαν ήχος-επηρεάστηκες απ'τον ταρίφ :P? Αν η ησυχία σε εμπνέει για αυτό βρε Νίκο, η φασαρία φοβάμαι να σκεφτώ τι θα σου εμπνεύσει.... Εμ, καλά σε λέει! Αν και η μανιέρα που δουλεύεις ηχητικά μου είναι βαρετή και επαναλαμβανόμενη Μόνο μια βασική συγχορδία(?) ρε άνθρωπε (με καναδυό περαστικές) και ξανα-μανά σε μεγάλα τμήματα. Αν διαρκούσε λιγότερο, ίσως και να μην έχανε καθόλου. Μ' αρέσανε τα στρινγκς, δίνουν μια τσιλ-αουτ διάθεση. Με χάλασε η αλλαγή με το σόλο αρμόνιο... Σε κάποια σημεία οι κιθάρες είναι κάργα "Διάφανα κρίνα"! (Αυτό το λέω για καλό) Οι "κακές" παρέες, τι σου κάνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο μια βασική συγχορδία(?) & ΠΟΛΥ ειναι.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θα πώ οτι ειναι οτι καλυτερο ειχα την τιμή να ακούσω απο τον superfunk. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν είναι άλλη μια προσεγμένη και ελκυστική δημιουργία. Aυτο ειναι καλό δηλαδη (λολ) Ευχομαι πάντα να εμπνέεσαι όπως εμπνέεσαι πάντα και έτσι να συνεχίσουμε εχουμε και εμείς την δυνατότητα να απολαμβάνουμε μέρος των δημιουργιων σου και να εμπνεόμαστε also! Παντα Παντα! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι άλλη κλάση φίλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση