Superfunk Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες το πρωι που με πηγαινε ξημερωματα ο Τουρκος ταριφας ;D στο Schönefeld εμεινα για αλλη μια φορα αναυδος απο την ομορφια αυτης της πολης και την απολυτη ηρεμια της και εμπνευστηκα αυτο..... :) Παρτε και μπονους μια φωτο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 ωραίο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 ταξιδιαρικο, πολυ ωραιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες το πρωι που με πηγαινε ξημερωματα ο Τουρκος ταριφας ;D στο Schönefeld εμεινα για αλλη μια φορα αναυδος απο την ομορφια αυτης της πολης και την απολυτη ηρεμια της και εμπνευστηκα αυτο..... :) Ξημερώματα? Τι έκανες παιδί μου ΣΦ? Γιόρταζες με το Σόιμπλε τα επινίκια του ντιμπέιτ της Μέρκελ? ;D ;D ;D Με τούρκο ταρίφα? Τσ τσ τσ ,πολυπολιτισμικός μας προέκυψες ,σε λίγο θα μας πεις και για παγκόσμιες κυβερνήσεις με τουρκους και βιετναμέζους ..............ωραία πόλη το Βερολίνο ,μάλλον δεν έχεις πάει Κατερίνη,Ηράκλειο κλπ . Ντροπής ;D. Αν και η μανιέρα που δουλεύεις ηχητικά μου είναι βαρετή και επαναλαμβανόμενη ,το συγκεκριμένο μου είναι αρκετά συμπαθές ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 το συγκεκριμένο μου είναι αρκετά συμπαθές Έπαιξε ρόλο και το βαρύ και παραμορφωμένο wha-wha εκεί στο 4,00 με 4,30 λεπτό ;) Superfunk 5,49 λεπτά :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αν η ησυχία σε εμπνέει για αυτό βρε Νίκο, η φασαρία φοβάμαι να σκεφτώ τι θα σου εμπνεύσει.... ;D Καθόλου άσχημο. Μάλλον δεν μου άρεσε το απροσδιόριστο ηχητικά μπάσο που μου φάνηκε σα να πλανιόταν ψηλά (όχι σε ένταση αλλά σε τοποθεσία) κι απροσδιόριστα. Το σύνολο 100% Superfunk. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 ταξιδιαρικο, πολυ ωραιο! Koyaanisqatsi Root 666 Utah Ξημερώματα Ταξιδιαρικο όντως, και πολυ ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο Superfunk! Ταξιδιάρικο με το κλασικό ύφος και ήχο. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω για τα καλα λογια boyz... ;D Αν η ησυχία σε εμπνέει για αυτό βρε Νίκο, η φασαρία φοβάμαι να σκεφτώ τι θα σου εμπνεύσει.. γιατι ρε αρχηγε μου,δεν σου προκαλει ηρεμια το τεμαχιον? ;D Μάλλον δεν μου άρεσε το απροσδιόριστο ηχητικά μπάσο που μου φάνηκε σα να πλανιόταν ψηλά (όχι σε ένταση αλλά σε τοποθεσία) κι απροσδιόριστα. η μπασογραμμη ειναι ολα τα λεφτα ομως,ε?ε? ;D Έπαιξε ρόλο και το βαρύ και παραμορφωμένο wha-wha εκεί στο 4,00 με 4,30 λεπτό wah+phaser+od ;) Superfunk 5,49 λεπτά Shocked ε μια και θα μας δωκει τα λεφτα η Μερκελ για να βγαλουμε το χειμωνα ειπα και εγω να ...ξοδευτω λιγακι... ;D μάλλον δεν έχεις πάει Κατερίνη,Ηράκλειο κλπ . Ντροπής Grin. δυστυχως εχω παει και...ακομα να συνελθουν τα...ματακια μου... ;D το συγκεκριμένο μου είναι αρκετά συμπαθές σε ευχαριστω για τη μεγαλοψυχια σου.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2013 αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση