Προς το περιεχόμενο

Πώς να προσεγγίσω έναν φημισμένο συνθέτη?


Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Ρε παιδιά...

 

Έχω ένα μικρό πρόβλημα, που επιπλέον δε μπορώ να το πω και στα Αγγλικά (μη τυχόν το διαβάσει κάποιος τέλος πάντων)...

 

Πρόσφατα άκουσα κάποια έργα για σόλο πιάνο που ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! ΑΠΙΘΑΝΑ! ΓΑΜΑΤΑ! Ο συνθέτης έχει τις παρτιτούρες προς αγορά, αλλά μόνο ψηφιακά.

 

Καλά εώς εδώ. Λες, κανένας παπάρας θα είναι... Έλα που όμως ΔΕΝ είναι. Είναι πασίγνωστος, με συνεργασίες να σου πέφτει το σαγόνι, κοκ...

 

ΤΟΝ ΘΕΛΩ! (αν το διαβάσει αυτό η γυναίκα μου... κάηκα)... ΤΟΝ ΘΕΛΩ για να εκδόσω τα έργα του. Νομίζω ότι μόνο κέρδος μπορεί να έχει (κι εγώ με τον εκδοτικό οίκο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ).

 

Το πρόβλημα;

 

Έστειλα ένα email μέσω της σελίδας του πριν μερικές μέρες (μπορεί και προχτές ας πούμε). Είναι νωρίς, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη. Οι πιθανότητες λένε ότι το email θα το δει ο μάνατζέρ του, ή ο web designer του, πάντως όχι ο ίδιος άμεσα.

 

Αν περάσει, έχει καλώς.

 

Αν όχι όμως;

 

Πόσο τον πιέζω;

 

Τον βρήκα στο facebook κι έχουμε μερικούς κοινούς γνωστούς (άρα δε θα του έρθω ουρανοκατέβατος). Αλλά διστάζω να κάνω friendship request μέχρι να δω τι γίνεται με το email.

 

Να στείλω κι άλλο email (follow up)?

Να τον πάρω τηλέφωνο (πάω στοίχημα ότι μπορώ να το βρω)?

Να τον προσεγγίσω στο φατσοβιβλίο και το linkedin?

Να τον αφήσω στην ησυχία του, αφού η σιωπή του σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται;

 

Τι λέτε κι εσείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευα σε μια video game developent "start up" εταιρία και ψάχνοντας για τον δημιουργό της μουσικής του πρώτου τίτλου που ετοιμάζαμε "θαμπωθήκαμε" απο τη δουλειά του Οστιν Γουιντορι (επίτηδες το Ελληνικό) και τελικά συμφωνήσαμε και η επικοινωνία έγινε απλά με ένα μειλ.

 

Άργησε όμως να απαντήσει νομίζω 3 εβδομάδες χωρίς να ορκίζομαι.

 

Φαντάζομαι αν δεν είναι "σνομπ" δεν έχει λόγο να μην απαντήσει σε κάποιον με περγαμηνές σαν και σένα, αν ο Γουιντορι απάντησε και δέχθηκε κάποιους "πουθενάδες" σαν εμάς.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Η αλήθεια είναι ότι με τη ζωή που κάνει, μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο αυτή τη στιγμή, οπότε πρέπει να περιμένω... αρκετά αν χρειαστεί... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα μου απαντησε ο paul hertzog, οταν του εστειλα μηνυμα μεσω facebook, ενθουσιαστηκε που γνωριζα την δουλεια του με λεπτομερειες, μου εστειλε λιστα με τα hardware πληκτρα που χρησιμοποιησε για την δημιουργια ενος soundtrack και πολλα αλλα, μεχρι και για τη ζωη στην ελλαδα συζητησαμε.

 

Βεβαια δεν ειναι προφανως τοσο διασημος οσο ο δικος σου, εκανε soundtrack για καποιες ταινιες του hollywood κυριως , αλλα δεν χανεις τιποτα να επιμεινεις και να περιμενεις, μιας και εχεις κι εσυ "περγαμηνες" οπως ειπωθηκε.

 

Αμα κατι το θελεις πολυ το συμπαν συνωμοτει. ειναι γεγονος.

 

Βασικο να του εξηγησεις την ιδιοτητα σου και λιγα πραγματα για το εργο σου και φυσικα οτι θαυμαζεις το δικο του.

 

μην γραψεις οτι εχεις ενα λουτρινο ζωακι με τη φωτογραφια του και το μαχαιρωνεις καθημερινα γιατι τοτε δεν θα εχεις ελπιδα, ασε που μπορει να εχεις μπλεξιματα lol

 

 

 

 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω λεω κανε υπομονη, 2-3 μερες δεν ειναι πολυ. Οπως ειπες μπορει να λειπει, μπορει το mail να παει μεσω 3ων σε αυτον κλπ. Περιμενε και αν μετα απο καιρο δεν απαντησει στειλε ενα follow up mail.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, εάν είναι αμερικανός, χτες ήταν αργία (labor day). κατα τα αλλά, follow up email καλο ειναι να στέλνεις το νωριτερο μια βδομάδα μετά από το αρχικό (εκτός πχ εάν δεν σου έχει δώσει έγκαιρα τα λυτρα :) ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To φου μπου είναι μέσον κοινωνικής δικτύωσης .... αν θες να είσαι αποκομμένος και δε θέλεις να σε ενοχλούν ....  απλά ΔΕΝ έχεις fb . Συνεπώς δε βρίσκω κακό να κάνεις κι εκεί μια προσπάθεια . Προσωπικά θεωρώ το inbox του fb λιγότερο πιεστικό απ'το mail μου  ::)

 

καλή τύχη  :)

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψυχραιμία ,ξέρω πως όλοι με χλευάζεται τώρα που είμαι άσημος .................έχω καλή καρδιά όμως και όταν γίνω γνωστός ανά τη υφήλιο θα σας μάθω τα κόλπα για υο πως πρέπει να πλησιάζεται άτομα του επιπέδου μου

Ευχαριστώ  ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσφατα άκουσα κάποια έργα για σόλο πιάνο που ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! ΑΠΙΘΑΝΑ! ΓΑΜΑΤΑ!...Καλά εώς εδώ. Λες, κανένας παπάρας θα είναι... Έλα που όμως ΔΕΝ είναι. Είναι πασίγνωστος, με συνεργασίες να σου πέφτει το σαγόνι, κοκ...ΤΟΝ ΘΕΛΩ!

Καλα ρε Nikola, ηταν αναγκη να γραψεις ολοκληρο θεμα στο φορουμ? eyeroll.gif

Δεν νομιζω να εχω δωσει την εντυπωση στο ΝΟΙΖ οτι ειμαι απομακρος ή σνομπ, καθε αλλο θα ελεγα. Ενα απλο PM αρκουσε, θα σου απαντουσα αμεσα...manicure.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου