sils Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ασχημες δεν θα μπορουσα να ειχα τέτοια fender.
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 H Mustang παντως σκιζει.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Shelter Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Η coronado θα σκίζει βάρδουλα. Απλά θα ήθελα να την έβγαζαν και σε άλλα χρώματα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
myster_maze Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τo Honey Burst της Mustang δεν υπάρχει! Καταπληκτικό! Και με Ρ90?!
Insectius Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 παίζει να είναι από τις ποιο άσχημες κιθάρες που έχω δει ποτέ ,βασικά όταν την κοιτάζω δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη πιο άσχημη,χωρίς πλάκα.
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως φανταστικό το Honey Burst της Mustang, τουλάχιστον στά βίντεο και στις φωτογραφίες. Όσο για τις Starcaster και Coronado άσχημες , βέβαια περί γούστου κολοκυθόπιτα, αλλά....δεν. Αλήθεια, παράγονταν παλαιότερα αυτές οι δυό κιθάρες? Υ.Γ. Το headstock της Starcaster δεν σας κάνει λίγο σε παπούτσι-τσαρούχι ? ;D
myster_maze Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 H Starcaster κυκλοφόρησε το 1974 και η Coronado το 1965! Προσωπικά το headstock της Starcaster μου αρέσει πάρα πολύ ειδικά όπως φαίνεται στην Marauder! :) Και μου θυμίζει πάρα πολύ της Ibanez που χρησιμοποιούσε παλιότερα το οποίο και αυτό τα σπάει!
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 H Starcaster κυκλοφόρησε το 1974 και η Coronado το 1965! Φαντάζομαι σαν απάντηση στις 335 :-X
myster_maze Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 E, ναι αλλά και γι'αυτό δεν πούλησαν. H Fender ήταν γνωστή για τις solid body, για semi-hollow η Gibson.
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μωρέ ας βλεπόταν και θα σούλεγα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση