Προς το περιεχόμενο

PA Set ,τι προτείνετε;

Saitek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευελπιστώ εως τα Χριστούγεννα να πάρω ενα PA set (full range) για τον χώρο μου.Ενδεικτικά σας λέω οτι ειναι κάπου στα 60 τετραγωνικά αυτος ο χώρος.

Θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς να πάρω ,γιατι έχω μαυρα μεσάνυχτα :lol:

Τι ηχεία να προτιμίσω ? αυτοενισχυτή ή ... ?

Μπορώ να δώσω εως και 450 ευρο.Φωτίστε με :D !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάξε στον thomann ή σε κάποιο άλλο δικτυακό μαγαζί για πακέτα ενισχυτών/ηχείων! Εμείς πήραμε με λιγότερα από 400 ευρώ ένα πολύ καλό σετ για τα λεφτά του πάντα από thomann, κεφαλή phonic (http://www.thomann.de/gb/phonic_phppod740d_powerpod_740_deluxe.htm) με 2 ηχεία 15" με κόρνα του thomann!

Σκέψου όμως ότι πολύ πιθανόν να χρειαστείς και ένα γκατζετάκι για να κόβει τους μικροφωνισμούς...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Για αυτό το πακέτο τι λες ? http://www.thomann.de/gb/tmix_the_box_pm802d_pa_set_4.htm

250W το 1 :D

Βασικά ο αυτοενισχυτής ειναι καλός ? Επίσης θα χρησιμοποιώ και μικρόφωνο (πυκνωτικό μαλλον)

Τι ακριβώς χρήση θα κάνεις σε αυτό το σύστημα ?

Αν είναι για πρόβες, ποσα άτομα ή κανάλια θα χρειαστείς ?

Τι όργανα θα "βγαίνουν" απο εκεί ?

Μόνο φωνές ή και μπάσσο+τυμπανα πχ ?

εισαι σιγουρος οτι στην προβα θελεις μικροφωνο πυκνωτικο?

για να πω την αλήθεια ,οχι :roll: δεν ξέρω καν την διαφορά ,απλα ακούω απο φιλους οτι τα πυκνωτικά "σκίζουν" :oops: :roll:

Αυτα τα The Box μοιάζουν υπερβολικά στην εμφάνιση με κάτι ηχεία που έχουμε και προέρχονατι απο την Κίνα και είναι χάλια (οχι γιατι είνα απο την Κινα). Αν ψάξεις θα δεις τα σχόλιά μου σε παλιότερο θέμα.

Θα μπορούσες να κοιτάξεις και για ένα ενισχυτή για keyboard, της Behringer πχ και να κάνεις καλά την δουλιά σου.

Επίσης πολύ καλά για πρόβες είναι τα μικρόφωνα της Behringer, μη σε φοβήσει η χαμηλή τιμή τους.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου