Stel Andre Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ετοιμο και το 3ο μερος των Melodic Session με τον φιλο Dhalif Ali! Ελπιζω να σας αρεσει! Ευχαριστω! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο σας :) Είσαι πολύ μελωδικός. ΥΓ:Ωραία μπλούζα ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Στέλιο πολύ ωραίο και αυτό το session αν και τα άλλα δύο μου άρεσαν πιο πολύ. :) Είσαι πολύ μελωδικός όπως και ο συμπαίκτης σου με πολύ ωραίο φρασάρισμα. Η μόνη μου "ένσταση" είναι στον ήχο. Πότε θα επιστρέψει το ρακ; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο σας :) Είσαι πολύ μελωδικός. ΥΓ:Ωραία μπλούζα ;D Ευχαριστω! ;D Στέλιο πολύ ωραίο και αυτό το session αν και τα άλλα δύο μου άρεσαν πιο πολύ. :) Είσαι πολύ μελωδικός όπως και ο συμπαίκτης σου με πολύ ωραίο φρασάρισμα. Η μόνη μου "ένσταση" είναι στον ήχο. Πότε θα επιστρέψει το ρακ; ;) Εχεις δικιο φιλε. Κατι παιζει με τον pod GX το οποιο κ χρησιμοποιω σαν εξωτερικη καρτα ηχου και ο ηχος μου εχει χειροτερεψει απιστευτα. Εχω πολυ θεμα με τις εντασεις και μου μπουκωνει παρα πολυ στο final mix. Στο επομενο θα δοκιμασω με τα ρακ και με μια αλλη συνδεσμολογια που σκεφτηκα.. Η διαφορα στον ηχο με τον Dhalif ειναι τεραστια. Ο τυπος εχει ηχαρα και στο συγκεκριμενο ο δικος μου ηχος ειναι μετριος. Θα κοιταξω να το βελτιωσω κι ευχαριστω παρα πολυ για την παρατηρηση σου!! ;) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις δικιο φιλε. Κατι παιζει με τον pod GX το οποιο κ χρησιμοποιω σαν εξωτερικη καρτα ηχου και ο ηχος μου εχει χειροτερεψει απιστευτα. Εχω πολυ θεμα με τις εντασεις και μου μπουκωνει παρα πολυ στο final mix. Στο επομενο θα δοκιμασω με τα ρακ και με μια αλλη συνδεσμολογια που σκεφτηκα.. Η διαφορα στον ηχο με τον Dhalif ειναι τεραστια. Ο τυπος εχει ηχαρα και στο συγκεκριμενο ο δικος μου ηχος ειναι μετριος. Θα κοιταξω να το βελτιωσω κι ευχαριστω παρα πολυ για την παρατηρηση σου!! ;) Να 'σαι καλά Στέλιο! Γι' αυτό είμαστε εδώ να αλληλοβοηθιόμαστε και να ανταλλάζουμε απόψεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J.R. Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ετοιμο και το 3ο μερος των Melodic Session με τον φιλο Dhalif Ali! Ελπιζω να σας αρεσει! Ευχαριστω! Πολύ ωραίο! :) John Raptis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση