Johnny.T Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Eνα ινστραμενταλ θέμα χωρίς πολλά πολλά ,μόνο μια κιθάρα,μου κάνει λίγο σαουντρακ.Ακούστε το και πείτε μου αν θέλετε την γνώμη σας. WolvesDogs.mp3 If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πως σας φάνηκε τελικά το θέμα και γενικά ο πειραματισμός με τη βροχή κτλ? If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Με τις στάθμες να ευνοούν τους "background" ήχους περισσότερο από την κιθάρα, είναι όντως εντελώς κινηματογραφικό. Αν αυτός ήταν ο στόχος σου, τον πέτυχες. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως πολύ κινηματογραφικό το κομμάτι Johnny! Με έβαλε σε μια σκηνή μονομαχίας υπό βροχή στην Άγρια Δύση. Και να σου πω την αλήθεια έτσι όπως το άκουγα, περίμενα κι έναν πυροβολισμό στο τέλος. ;) Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά,το θέμα γράφτηκε πέρυσι τέτοιο καιρό και σκόπευα να το ντύσω με όργανα αλλά μιας και κληρονόμησα κάποια αρχεία με ήχους της φύσης στο λαπτοπ,πειραματίστηκα και το θέμα με πήγε μόνο του.Geodimitri εμένα μου φέρνει στο μυαλό την μοναχική πορεία ενός καβαλάρη στη δύση εν μέσω βροχής.Οπως και να'χει χαίρομαι που πέρασε η εικόνα της μουσικής.Ευχαριστώ και πάλι Χαρυ,geodimitri. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση