zthanos69 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς ; εννοώ τα γυαλόχαρτα για το αρχικό τρίψιμο για να ξεβάψουμε το όργανο. λάθος? Thanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bith Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τρομερο το κοκκινο χρωμα...ζηλεψα! Και αν γινει και οπως το φανταζομαι στο τελος λογικα θα σ αρεσει ακομα παραπανω! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 εννοώ τα γυαλόχαρτα για το αρχικό τρίψιμο για να ξεβάψουμε το όργανο. λάθος? Για να ξεβάψεις το όργανο, είναι από μόνο του ολόκληρη διαδικασία. Εκεί δεν έχω γνώσεις παρά μόνον ότι έχω διαβάσει και δει στο net. Καλή τύχη. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bith Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για να ξεβάψεις το όργανο, είναι από μόνο του ολόκληρη διαδικασία. Σωστοτατος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bith Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Λιγο πριν το τελος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Εμενα μου αρεσε και στις τρεις φασεις Μπραβο. πολυ ωραια γινεται For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bith Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Περιμενω καποια τελευταια πραματακια και τελειωνει και η συναρμολογηση! Μετα ενα σετταρισμα και ειμαι ετοιμος να δω πως ακουγεται μετα απο τοσα χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bith Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Επιτελους η κιθαρα τελειωσε σεταριστηκε και μπορω να μπω οτι παιζει και παρα πολυ καλα! Τωρα με τον καιρο θα αλλαξω καποια πραγματακια πανω της (frets,κλειδια..) αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ετοιμη! Ευχαριστω για ολες τις συμβουλες και τα σχολια...επομενο προτζεκτ ( οσο πιο συντομα μπορεσω :Ρ ) : Custom jazzmaster... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Πολύ όμορφη έγινε, μπράβο! Αναμένουμε το επόμενο project. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση