LightStringer Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2013 Καλησπερα! Θα ηθελα να αγορασω μια κονσολα / μεικτη για το μικρο home studio που εχω. Μ ενδιαφερει να εχει 4 καναλια ( xlr ) καθως και ενσωματωμενα εφφε ( reverb κ.λ.π ). Δεν θελω κατι πολυ μεγαλο σε ογκο αλλα κατι σε φυσιλογικο μεγεθος με καλη ποιοτητα. Η καρτα που αθα το συνδεσω ειναι μια focusrite scarlet usb. Η ερωτησεις μου ειναι 2: με ενα budget μεχρι 200 ευρω τι μπορω να παρω ?? στο ΝΑΚΑ μου εδειξαν μια yamaha sta 190 νομιζω *** και .. με την μεσολαβηση του μεικτη αναμεσα στη καρτα θα χαλασει το σημα και η ποιοτητα του ? Ενοω θα ηταν καλυτερα να γραφω απευθειας μεσω της καρτας με ενα xlr πχ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2013 η κονσολα και ο μεικτης σου ειναι εντελως αχρηστα μια και η καρτα σου μπορει να δεχτει ταυτοχρονη ηχογραφηση μονο μεχρι 2 καναλια,οποτε καλυτερα να μεινεις με την καρτα σου που εχει ηδη αξιοπρεπεις προενισχυτες και να χρησιμοποιησεις τον "μεικτη" του daw σου που ετσι κι αλλοιως θα εχει πολλες κλασεις ανωτερα εφε απο την κονσολα που θες να αγορασεις. . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Retro*styleS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστότατος o Superfunk συν το οτι για να κάνεις αξιοπρεπεί ηχογράφηση με κονσόλα θες πολλά λεφτά μαγκα Hip Hop Aint Dead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LightStringer Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 ρε αδερφια.. μερικες εισοδους παραπανω επειδη γινεται πανικος απο καλωδια βαλε βγαλε...χρειαζομαι..για αυτο ρωτησα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση