Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Για να μη χαλάσω το θέμα του Σταύρου, εδώ τα υπόλοιπα... Καταρχήν την Παρασκευή 23 Αυγούστου, που ήρθε ο ταχυδρόμος, μου έφτασε φάκελος που είχε πάει στα ΕΛΤΑ από 30 Ιουλίου (!!!) Πάνω από 3 εβδομάδες. Μετά έχουμε το χαμένο ογκόδες αντικείμενο, που ανάθεμα αν ξέρω τι είναι. Και βέβαια ο διανομέας περνάει το πολύ μία φορά την εβδομάδα, εδώ στην περιοχή μας. Από την άλλη, το ταχυδρομείο του Γέρακα είναι συνήθως άδειο, με λίγο κόσμο και τα γράμματα και πακέτα φεύγουν την ίδια μέρα ΠΑΝΤΑ για τα κέντρικα (τσεκαρισμένο). Για εμένα που με ενδιαφέρει κυρίως να στέλνω (λόγω του εκδοτικού οίκου) παρά να λαμβάνω, αυτό είναι το πιο σημαντικό! Άλλος; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Πηρα κατι απο τις αγγελιες τον..Ιουλιο. Γυρισε χθες πισω στον πωλητη ως αζητητο και δε μου ρθε ουτε μια ειδοποιηση...* Το παιδι νομιζε οτι τον κοροιδευω κιολας.. Παντως..στις 100+ συναλλαγες που ειχα ως τωρα μεσω ΕΛΤΑ(βαζω και αποστολες σιντι)δεν ειχα κανενα προβλημα... ??? Απολυσεις προσωπικου εχουν τα ΕΛΤΑ?Δεν ειμαι ενημερωμενος. *Και αντε την πρωτη την εφαγε ο σκυλος βαζοντας σκαλα στο γραμματοκιβωτιο. Δεν ερχεται δευτερη? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Και σε μένα ο ταχυδρόμος έρχεται μια φορά την εβδομάδα (και αν ....). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Και σε μένα ο ταχυδρόμος έρχεται μια φορά την εβδομάδα (και αν ....). Γιατι,τι τον θες πιο συχνα? Αλληλογραφεις με τη Μανινα? ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Αλληλογραφεις με τη Μανινα? ;D Όχι, απλά μου φέρνει τα mail, όταν δεν δουλεύει το internet. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Όταν την μία φορά την εβδομάδα έρχεται με 1-2 ειδοποιήσεις κάθε φορά, και περίπου 6-7 γράμματα... εεε... θα μπορούσε να έρχεται πιο συχνά ναι! ;) Έχουν αποσπάσεις... Γενικά, αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα είναι ότι οι διανομείς ΔΕΝ είναι σταθεροί και αλλάζουν κάθε τρίμηνο, ή άντε εξάμηνο. (για να μη μονιμοποιηθούν? Δε γνωρίζω τον λόγο). Στο ανάμεσα λοιπόν, μένουν χωρίς προσωπικό... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Όχι, απλά μου φέρνει τα mail, όταν δεν δουλεύει το internet. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έχουν αποσπάσεις... Γενικά, αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα είναι ότι οι διανομείς ΔΕΝ είναι σταθεροί και αλλάζουν κάθε τρίμηνο, ή άντε εξάμηνο. (για να μη μονιμοποιηθούν? Δε γνωρίζω τον λόγο). Στο ανάμεσα λοιπόν, μένουν χωρίς προσωπικό... Απαραδεκτον.Να μαθεις τον λογο. ;D ;D ;D Εχει να κανει αμεσα με τη δουλεια σου και τα ξερεις καλα ε? Αντε να δουμε τι θα παει που και ποτε... :-\ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Εδω στην περιοχή μου πλέον δεν έχουμε ταχυδρόμο! ;D Πάω μία φορά στις 15 στην αποθήκη των Ελτα και ζητάω την αλληλογραφία μου... :-X https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Την καλύτερη δουλειά κάνεις φίλε. Μπορείς να βάζεις και αγγελία στην εφημερίδα: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ: Αν κάποιος μου έχει στείλει γράμμα παρακαλείται να με πάρει και τηλέφωνο" ώστε να πηγαίνεις συστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2013 Γενικά, αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα είναι ότι οι διανομείς ΔΕΝ είναι σταθεροί και αλλάζουν κάθε τρίμηνο, ή άντε εξάμηνο. (για να μη μονιμοποιηθούν? Δε γνωρίζω τον λόγο). Στο ανάμεσα λοιπόν, μένουν χωρίς προσωπικό... Αυτό ακριβώς, δουλεύουν με συμβασιούχους που δεν προλαβαίνουν να μάθουν ούτε τη δουλειά ούτε τη περιοχή και γίνονται πολλά λάθη, τώρα πια όταν περιμένω δέμα ρωτάω στο τηλ. ευτυχώς υπάρχει ακόμα αυτή η εξυπηρέτηση ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση