amaguq Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να στείλω μία Boss gt σε κάποιο μέρος της Ελλάδας και θα ήθελα να σας ρωτήσω,ποίος είναι ο πιό οικονομικός τρόπος να την αποστείλω;Γνωρίζεται περίπου πόσα παίρνουν οι μεταφορικές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ σίγουρος αλλά αν ξέρεις τον άλλο, και έχεις κανονίσει τα οικονομικά από πριν, τότε δε το πας στα ΚΤΕΛ να πάει ως ασυνόδευτο; Βέβαια δεν υπάρχει ασφάλεια, κλπ, αλλά είναι σχεδόν τσάμπα... Αλλιώς μέσω ΕΛΤΑ φαντάζομαι ότι είναι η φθηνότερη επιλογή by far... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amaguq Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Χμμ σωστός για τα ΚΤΕΛ, για να είμαι ειλικρινής όμως,φοβάμαι να το δώσω ασυνόδευτο, με ΕΛΤΑ ξέρεις κατα προσέγγιση πόσο θα μου έβγαινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Το ΚΤΕΛ δεν ενδείκνυται για ασφαλή συναλλαγή. Μη στέλνετε χρήματα ή αντικείμενα προκαταβολικά. Οι συναλλαγές απο απόσταση πρέπει να γίνονται με Αντικαταβολή. ΕΛΤΑ ή Courier. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Αυτό που ρωτάς, ΕΤΣΙ όπως το ρωτάς είναι αδύνατον να το απαντήσει κάποιος. Αν δε ξέρουμε το βάρος, και τις διαστάσεις δε μπορούμε να σου πούμε. Πάντως αν πας στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ, έχουν τιμοκατάλογο και νομίζω ότι μπορείς να στείλεις δέμα, μέχρι 20 κιλά... Για Ελλάδα δεν είναι "πολύ ακριβά"... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Γενικα η καλυτερη λυση ειναι ο αγοραστης να εχει συγγενη εκει που μενεις, να δειξεις στον συγγενη οτι "ολα τα κουμπακια δουλευουν" - μην γελατε το εχω κανει, παταγε τα κουμπακια για να του δειξω οτι κατι αλλαζει στην οθονη - σου δινει τα λεφτα και ο συγγενης το ταχυδρομει. Αν δεν γινεται αυτο, τοτε αντικαταβολη, ειναι περιπου 6 ευρω τα 500γραμμαρια. ΜΗΝ προτιμησεις τις εταιρειες courier, ειναι πιο ακριβες και δεν κανουν ολες αντικαταβολες. ΚΤΕΛ μονο για καμια θηκη βαλιτσα, πακεταρισμενη για να μην μοιαζει με κιθαρα! Ολα αυτα απο προσωπικες εμπειριες! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 ΕΛΤΑ.&- (Πολύ) Γρήγορα και φθηνά. Πρόσφατα διαπιστωμένο. http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%94%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D%2012.8.13.pdf http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx Η αντικαταβολή είναι μόνο €2,30 Πιο φθηνά και πιο ασφαλή από ΚΤΕΛ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amaguq Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ!! Καλύτερα να μήν το ρισκάρω με το ΚΤΕΛ και δέν υπάρχει λόγος άλλωστε γιατι δέν μου βγαίνει και τόσο ακριβά με ΕΛΤΑ.Γύρω στα 15 ευρώ άν υπολόγισα σωστα.Η λέξη "αδύνατο" δέν νομίζω οτι χαρακτηρίζει την δυσκολία της ερώτησής μου,εξάλλου έχει ήδη απαντηθεί :) Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοηθεια παίδες! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Ρωτά στη γενική ταχυδρομική, Έχει τις καλύτερες τιμες απο ολά τα κούριερ και οσες φορες έστειλα δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση