duke Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Γεια σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής: Πρέπει να αποστείλω την κιθάρα μου(custom Adamas) για επισκευή στην Αμερική και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Ovation στο New Hartford κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα service. Ποιος είναι ο οικονομικότερος(με ασφάλεια πάντα) τρόπος αποστολής? Επίσης, πρέπει να δηλωθεί η κιθάρα στο τελωνείο από πριν προκειμένου να μην αντιμετωπίσω προβλήματα με τυχόν δασμούς κατά την επιστροφή της; Δεν έχω μπει σε τέτοια διαδικασία άλλη φορά και δε γνωρίζω ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Ανθες να πάει και να γυρίσει με ασφάλεια ρώτα στη UPS θα ξέρουν σίγουρα και τη διαδικασία με τα τελωνεία, πάντως ειναι τσουχτερό το κόστος ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Με ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ (express mail service) θα εισαι μια χαρα,εκει θα σου πουνε και τι θα κανεις για να μη πληρωσεις φορους κατα την επανεισαγωγη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Με ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ (express mail service) θα εισαι μια χαρα,εκει θα σου πουνε και τι θα κανεις για να μη πληρωσεις φορους κατα την επανεισαγωγη. Στα ΕΛΤΑ που ειναι πολυ οικονομικότερα απο τη UPS ρισκάρεις, πριν στείλω την ακουστική μου στο US ρώτησα σε δύο διαφορετικά υποκαταστήματα και με απέτρεψαν οι ίδιοι οι υπάλληλοι ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Στα ΕΛΤΑ που ειναι πολυ οικονομικότερα απο τη UPS ρισκάρεις, πριν στείλω την ακουστική μου στο US ρώτησα σε δύο διαφορετικά υποκαταστήματα και με απέτρεψαν οι ίδιοι οι υπάλληλοι ;D αυτο το κανουν συνεχεια σε ΟΛΑ τα καταστηματα που εχω παει...σαν να σου λενε 'Φιλε ειμαστε ανικανοι να κανουμε σωστα τη δουλεια μας,αλλα δεν εγινε και τπτ'....παντως δεν ειχα προβλημα σε καμια απο τις πολλες συναλλαγες μου με τα ελτα! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 σαν να σου λενε 'Φιλε ειμαστε ανικανοι να κανουμε σωστα τη δουλεια μας,αλλα δεν εγινε και τπτ'.... προφανώς γνωρίζουν τον μετέπειτα χειρισμό των αντικειμένων απ'τους μεταφορείς και είναι προς τιμήν τους που το κάνουν αυτό, γιατί αν τους πάρουν χαμπάρι παίζει να χάσουν και τη θέση τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 απο περιεργεια,.. για τι επισκευη θα παει στην αμερικη αυτη η κιθαρα? kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 προφανώς γνωρίζουν τον μετέπειτα χειρισμό των αντικειμένων απ'τους μεταφορείς και είναι προς τιμήν τους που το κάνουν αυτό, γιατί αν τους πάρουν χαμπάρι παίζει να χάσουν και τη θέση τους! δηλ αυτο ειναι η λυση????ή να συμμορφωθουν και οι μεταφορεις!!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 δηλ αυτο ειναι η λυση????ή να συμμορφωθουν και οι μεταφορεις!!!! σωστό αυτό που λες αλλά απ'το χέρι των υπαλλήλων μόνο το να σε αποτρέψουν περνάει... θα μπορούσαν να μη σου λένε και τίποτα και να κλαις την πιθανώς σπασμένη κιθάρα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 ναι ρε σως αλλα αυτη δεν ειναι η δουλεια τους???Αν ειναι ετσι μη πηγαινεις στο ΙΚΑ καλλιθεας,γτ δεν ξερουν να βγαζουν φωτοτυπιες,στη ΔΕΗ,γτ δεν ξερουν να συνδεουν το ρευμα και παει λεγοντας.....! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση