Προς το περιεχόμενο

When to ignore your agent's/publicist's advice...


Jasemeister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Compilation failed. Critical error. Logic broken. Self-destruct sequence initiated
5
4
3
2
1

 

http://www.youtube.com/watch?v=apL0BArCTz4

 

Παράδειγμα προς αποφυγή για τραγουδιστές. Δείτε το όλο...αν αντέχετε  :P

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

O πιτσιρικας του Will Smith φαινεται traumatised for life με αυτο που βλεπει, ισως οχι αδικα.

Και δεν είναι ο μόνος...

 

vomitsmiley.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλεπεις, για το συγκεκριμενο χωρο τα παντα ειναι πλεον επιτρεπτα (αν οχι θεμιτα) εις το ονομα του shock value. Το τραγελαφικο ειναι οτι οι περισσοτεροι τους δεν κατανοουν ουτε τη χρησιμοτητα ουτε τη σκοπιμοτητα του ορου με αποτελεσμα να βλεπουμε κατι τετοια approaches που σε κανουν να ντρεπεσαι που απλα ξερεις οτι υπαρχουν.

 

 

Καμια σοβαροτης, καμια ντροπη. Θα αρχισω και εγω να δηλωνω avant-garde συνθετης, ο πηχυς της mainstream αισθητικης εχει γλυψει το πατωμα, ευκαιρια ειναι.

 

 

Υ.Γ. Και για να εχουμε και ενα reference point για τον αποπατο, ας θυμηθουμε οτι τα VMA ηταν καααααααααποτε μια διοργανωση με ενα καποιο κυρος, μια μορφη αναγνωρισης για αριστουργηματα οπως το παρακατω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα δε μου το δείχνει το βίντεο. Βγάζει το παρακάτω:

"Miley Cyrus Twerk & Robin T..." Το βίντεο αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από το χρήστη Viacom.

 

Να υποθέσω ότι δεν έχασα και τίποτα που δεν το είδα.  :P ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόλαβα να το δω για λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσω στην γενική αντίδραση όλων που συνοψίζεται σε ένα φωνήεν ("Ε;"). Τώρα όντως βγάζει το ίδιο μήνυμα. Αλλά στην παρούσα εποχή του νετ θα γίνει (αν δεν έχει ήδη γίνει) viral μέσα σε δευτερόλεπτα, είτε από άλλα video hosting sites είτε και στο ίδιο το Youtube, με τόσα uploads που δεν θα ξέρουν πού να πρωτοκάνουν claim.

 

Mάλλον το ήθελαν viral με την αμερικάνικη αντίληψη του "there is no such thing as bad publicity", όμως μάλλον είναι τόσο αφάνταστα γελοίο που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Αλλά όχι για πολύ. Μέχρι τα απεγνωσμένα για λίγο ντόρο επικαιρότητας σελεμπριτορεντίκολα της ερχόμενης εβδομάδας να πάρουν την σκυτάλη, και μετά τα επόμενα, μετά τα επόμενα κ.ο.κ. Καλώς ήρθατε στον όμορφο κόσμο της σόουμπιζ...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να το πάλι:

 

http://www.youtube.com/watch?v=NrPGxRsaQvY

 

Αν βάλει κανείς στο σωλήνα "Miley Cyrus vma 2013" θα το βρει από αρκετούς.

 

 

 

Πραγματικά μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η κουλαμάρα που είδα στο βίντεο. Η Miley ήδη ήταν πολύ διάσημη λόγω Hannah Montana κτλ και είναι η πιο μεγάλη celebrity που έχει βγει απ'το Disney. Εδώ και κάνα χρόνο έχω δει απ'το MTV που προσπαθεί να περάσει από το image της αθώας και γλυκούλας underage Hannah Montana στην και καλά σεξιουλιάρα γκόμενα που κάνει τους άντρες να παθαίνουν πλάκα.

 

Το είδαμε κάπως με τη Britney και τώρα με τη Miley σε πλήρη έκρηξη. Τυχαία πήρε το μάτι μου στο wikipedia ότι φέτος προσέλαβε για μάνατζερ εναν Larry Rudolph που ήταν παλιότερα μάνατζερ της Britney...οπότε τελικά προσανατολίζομαι στην άποψη ότι η ίδια ήθελε να το σκίσει τελείως και πήρε τον κατάλληλο μάνατζερ...

 

Πάντως δε γουστάρω καθόλου το φαινόμενο του άκρατου ξεμπούρδελου σε live εκδηλώσεις. Μια περσι με την Παπαρίζου σα ξόανο να μας δείχνει τα πάντα επιδεικτικά στο Mad walk, μετά που βούηξε το ίντερνετ με τη Beyonce που έκανε σα γορίλλας με δερμάτινο κομπινεζόν που έψαχνε απεγνωσμένα για μπανάνα πάνω στη σκηνή και τώρα τη Miley να κάνει ουσιαστικά παγκόσμια οντισιόν για τύπου "just turned 18" porn από τη σκηνή του mtv.

 

Και να πεις ότι έχει κάποιο ταλέντο έστω και σ'αυτό; Τίποτα...

 

Μέχρι και η Πάολα είναι καλύτερη  ;D ;D ;D

 

Miley Cyrus and on-stage porn?

500px-01-how-about-no-bear.jpg

 

Άντε με το καλό και στο brazzers Miley...

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου