Προς το περιεχόμενο

Ernie Ball christoforos98 Entry Whale Song

christoforost98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Αν συμμετείχα σε διαγωνισμό τραγουδιού π.χ. δεν θα απευθυνόμουν στον σύλλογο τραγουδιστών για να με ψηφίσει αλλά στο κοινό που απευθύνεται το τραγούδι μου.

Πρώτα γιατι είναι δύσκολο κοινό, δεύτερο γιατί είναι εξ ορισμού ανταγωνιστικό και τρίτο γιατί πρέπει να απευθυνθώ σε μεγαλύτερο και ευρύτερο κοινό. 

Υ.Γ. Τέταρτο γιατι εδω μέσα δεν έχουμε κάνει τέτοιο διαγωνισμό ποτέ αφού δεν μας αρέσει.;)

Ένα jam ζητάμε και αυτό δεν οργανώνεται!!Ο λαός ζητά συνεργασίες και συναγωνισμό!! ;D ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγχαρητήρια Χριστόφορε. Στυλ και φαντασία πολύ καλού, ώριμου μουσικού. Έπιασες το νόημα του τραγουδιού και το έκανες κυριολεκτικά δικό σου.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Να σου πω κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο Χριστόφορε. Μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα!  :)

Ιδιαίτερα μου άρεσε η ανάπτυξη των θεμάτων σου χωρίς πολλές "μπουρμπουλήθρες" (περιττές νότες δηλαδή).  ;)

Σιγουρα μεσα στα καλυτερα impro που εχω ακουσει ποτε εδω μεσα.Παρα πολυ καλη αισθηση της μουσικης που παιζεις.Συνοδευεις το κομματι και δεν σε συνοδευει αυτο.Ευχομαι καλη επιτυχια και συνεχισε ετσι!!

Ο ηχος μονο δεν με τρελανε..θα θελα λιγοτερο gain -delay αλλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα

• 5 μήνες αργότερα...

Το βρηκα το τραγουδι που εψαχνα απο σενα. Λοιπον ειναι πολυ καλο και ειδικα το intro ταιριαζει γαντι στο ονομα του τραγουδιου. Θα ηταν ωραιο να επαναλαβεις το intro αλλη μια φορα. Εχεις πολυ μελλον μπροστα σου.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου