Προς το περιεχόμενο

Χαζη ερωτηση για προενισχυση rack + Laney ironheart rack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα πριν κανω οτιδηποτε θα παιξει πολυ ψαξιμο...

Messalion μπορεις λιγο αν ξερεις να μου πεις για την αλλαγη της v1  που εγραψα πριν πριν?

Δεν ειμαι κανας γκουρου της επιστημης αλλα νομιζω την αλλαζεις οπως ειναι τη λαμπα...απλως θελει και λιγο "στρωσιμο".οχι τσιτα τα γκαζια αμεσως κ.τ.λ.

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Συγνωμη με την σειρα μου που μπαινω στα "χωραφια" σας αλλα ο τροπος που τεκμηριωνεις το "βρες κανα μαγκα να στο φτιαξει" και το "δωστο σουτ και παρε αλλο" μου ειναι ελλειπης....Θελεις να επεκταθεις λιγο παραπανω γιατι να προβει σε τετοιες ενεργειες ?

Δεν πειραζει,ειναι μεγαλο το χωραφι με πολλους καρπους.

Θελω να πω οτι μπορει να βρει καποιο μαστορα και να πεσει mod.

Βεβαια αφου εξαντλησει την αλλαγη και δοκιμη διαφορων λαμπων!!!

Πολλα μπορει να φταινε,ειτε αστοχια υλικου πχ tranformer ειτε κατι αλλο.

Πολλες φορες οι μαμα λαμπες ειναι γτπ.Πρεπει να το δει καποιος ο οποιος το κατεχει.. αυτο εννοω.Τωρα εαν ειναι δωσει ενα καρο λεφτα για να το φτιαξει οπως λαμπες ,πυκνωτες κτλ κτλ.

δεν αξιζει για τον συγκεκρινο ενισχυτη.

Και κακα τα ψεματα δεν ειναι ο σουπερ ουαου ενισχυτης(σορυ που το λεω)

metal και φραπε!!!!

Τωρα η επιλογη engl...δεν στο προτεινω.500 ευρω πολλα για το συγκεκριμενο preamp.

Tα οποια δεν τα αξιζει.

νομιζω 1,5 χιλιαρικο εχει...500 εχει ο ironheart

Το πηρα λιγο εγωιστικα που ο messalion μπορεσε να βγαλει ηχο στον συγκεκριμενο randall  :P  και ακολουθησα και τις συμβουλες μου που εδινα στον Metallica21 στο τοπικ του "βελτιωση βρωμικου ηχου", αλλαξα την v1 με μια jj, ξαναδιαβασα το "ενισχυ-tips" και ξεκινησα απτην αρχη να φτιαξω ηχο αφου πρωτα κατεγραψα τις παλιες ρυθμισεις..

Τα αποτελεσματα με την καινουργια λαμπα ηταν καλυτερα γιατι δινει λιγοτερο gain και ισως πιο γλυκεια παραμορφωση (δεν ξερω αν μπορει να το κανει αυτο - μπορει ναναι και ιδεα μου)

κατεληξα σε εντελως διαφορετικες ρυθμισεις απτις προηγουμενες (εβαλα κυριως μεσαια) και λιγα μπασα και πριμα, τελοσπαντων να μην τα πολυλογω, το αποτελεσμα με καλυπτει ηχητικα και μαλλον δεν θα κανω καποια αγορα.. βεβαια σε 2-3 μερες μπορει να μην μαρεσει.

Εννοειται παντα στην λουπα εχω το 10 band eq οπου και εκει πειραξα διαφορα πραγματακια.

Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας, ναστε καλα!

All the money of the world can't buy me

Φιλε milto23,

o ενισχυτης σου φοραει 4 12AX7EH.

Σωστα η κανω λαθος;Τσεκαρα οτι αυτες φοραει.

Βαζοντας jj δεν κανεις κατι.Ειναι παλι δυνατες σε συνδιασμο με τις τελικες σου el-34.

Θα σου προτεινα να βαλεις ruby.Δεν ξερω το αποτελεσμα αλλα οι ruby ειναι πιο soft και θα παιξουν καλυτερα σε κυκλωμα το οποιο εχει αρκετο gain.Eιχα παρομοιο προβλημα σε μια προενισχυση soldano(ηθελα να το σπασω!!!)και το εσωσα με ruby.

Oι ενισχυτες με αρκετο gain δεν χρειαζονται (δεν ξερω το ορο)δυνατες λαμπες στο preamp.

metal και φραπε!!!!

Δεν ειχα λαμπα γιαυτο εβαλα την jj, οπως εγραψα πιο πανω μπορει να ηταν και ιδεα μου η πτωση του gain  οπως και ναχει το ψαξιμο απτην αρχη για τον ηχο βοηθησε πολυ.

All the money of the world can't buy me

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου