geodimitri Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Και οι τρεις είστε υπέροχοι!!! 8) Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο. Η μουσική είναι trademark του Νίκου (SF), θα το καταλάβαινα από την εισαγωγή και μόνο και το βίντεο πολύ ψαγμένο όπως και άλλα που έχω δει από τον Λάκη. Αυτό που δεν θα καταλάβαινα εύκολα είναι ο τραγουδιστής. Δεν είχα ακούσει ποτέ τον Σταύρο να τραγουδάει έτσι (χωρίς βραχνάδα ;)). Παρ' όλα αυτά ήταν και πάλι πολύ ωραία η φωνή. Μπράβο σε όλους! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 πάντως αν το άκουγα και δεν ήξερα ποιος τραγουδάει, δεν θα αναγνώριζα τον Σταύρακα Η φωνή δεν ακούγεται σαν του Σταύρου (πολυ λίγη βραχνάδα) Δεν είχα ακούσει ποτέ τον Σταύρο να τραγουδάει έτσι (χωρίς βραχνάδα ;)). Αυτό το ξεχάσατε? ;) 8) http://www.noiz.gr/index.php?topic=199841.0 Είναι και πρόσφατο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Αυτό το ξεχάσατε? ;) 8) http://www.noiz.gr/index.php?topic=199841.0 Είναι και πρόσφατο. Δεν το ξέχασα. Απλά πιστεύω ότι είναι πιο χαρακτηριστική η φωνή του Σταύρου στο " Ένα παιδί " απ' ότι στο παρόν άσμα. ;) Μάλλον μου έμειναν περισσότερο τα φωνητικά στο ρεφραίν που "αγριεύει" η φωνή του. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 You are LucKy. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 You are LucKy. Do you mean LucKy LucK? :D Άλλος για Μάλμε τράβηξε πήγε κι άλλος για Βαρκελώνη κι άλλος Αθήνα έμεινε κι από την ζέστη λιώνει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ampelofilosofos Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Μπράβο κι από μένα για όλη την παραγωγή παίδες! Όμορφη μελωδία και ερμηνεία. Ελαφρώς με ξένισε στο ρεφραίν η "βρωμιά" της κιθάρας, λίγο θαμπή,... κατιτίς :( Είχε εκεί κάποιο εφέ-φίλτρο (flanger) ξέρω γω? (Δυστυχώς από λάπτοπ το άκουσα) Πάντως συνολικά πολύ καλό, κι όπως είπαν και άλλοι, άνετα θα στεκόταν σαν ραδιο-χιτ. Το οβίδεο πολύ άποψη λέμε... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Μπράβο ευχαριστούμε που μας εμπνέεται με τις δουλειές σας χρόνια τώρα ;D Πολύ όμορφη συνεργασία σε ένα πολύ καλό κομμάτι που το αγάπησα μονομιάς! Παρατηρήσεις ΒΑΣΙΚΕΣ! Που μπορούμε να το αποκτήσουμε το κομμάτι? Soundcloud itunes κάτι? Και! Ήθελα να σας δω μέσα στο κλίπ να έχετε αν όχι ρόλους απαραίτητα να παίζετε έστω τα όργανά σας σε μερικές σκηνές(ναι το διαβάζω και ακούγεται περίεργο αλλά είναι που έχω πονηρό μυαλό). Μπράβο και πάλι! Καλή επιτυχία στο κομμάτι! :D Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 @Ampelofilosofos Σε ευχαριστούμε πολύ!!! @ Nίκος Vegetarian Νικ, να είσαι καλά! Πρακτικά αδύνατον να έπαιζαν ο SF και ο Freerocks στο οβίδεον διότι απουσιάζουν στα εξωτερικά. Εγώ είχα στο μυαλό να το κάνω κατά το Σεπτέμβριο, αλλά έτυχε (?) να έχω την κάμερα μαζί μου σε ένα mini ταξιδάκι, και αποφάσισα να το "τελειώσω" overnight. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Που μπορούμε να το αποκτήσουμε το κομμάτι? Soundcloud itunes κάτι? αφου σου αρεσε τοσο check your email.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Σήμερα στον ύπνο μου είδα ότι σε ένα ωδείο τζάμαραν ο SF με τον freerock και πήγα και τους έδωσα συγχαρητήρια για το κομμάτι αυτό! Έχω σοκαριστεί που είδα τέτοιο όνειρο. :o :o :o Back to reality, πολύ ωραίο τραγούδι, το οποίο εάν το τραγουδούσε κάποια γυναίκα αοιδός μπορεί να γίνονταν επιτυχία. Από την άλλη ο κύριος Σταύρος έχει ένα φοβερό χαρακτήρα στη φωνή του που παρόλο μας συνήθησε στα southern-rock κομμάτια του, δουλεύει εξίσου καλά και στο pop πεδίο. Για το video-clip έχω την ίδια ένσταση με τον δημιουργό του: Υ.Γ. Είχα περιορισμούς καλλιτεχνικούς όμως...ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΣ μου είπε να ΜΗΝ βάλω πολλές γυναίκες γιατί ΔΕΝ είναι.....POISON. :P :P ;D ;D ;D Τέλος ένα μπράβο στον συνθέτη-στιχουργό του τραγουδιού, κύριο Νίκο, για τη ωραία του ιδέα και υλοποίηση. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση