bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 ...έχει επίσης πολύ ωραία φωτογραφία που απογειώνεται από τα πανέμορφα τοπία και την παρουσία ίσως της ωραιότερης Ελληνίδας ever (Έλενα Nαθαναήλ), επηρεασμένη και από διάφορες ιδέες της γαλλικής nouvelle vague της εποχής εκείνης. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Kατ αρχας ο cos_dr ειναι ΘΕΟΣ! ;D ;D ;D Οσο για το ολοσωμο vs μπικινι.. To μπικινι θελει υποθεση σαν και αυτη,αυτης της ΤΑΙΝΙΑΡΑΣ... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Η ταινιάρα ρε είναι δυό ώρεs ,τραγούδα για ίσο χρόνο δώs μου αγάπη,για να νομιμοποιήσομεν το μπικίνι :-P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Η ταινιάρα ρε είναι δυό ώρεs ,τραγούδα για ίσο χρόνο δώs μου αγάπη,για να νομιμοποιήσομεν το μπικίνι :-P ;D ;D ;D ;D ;D Τωρα που πηρα φορα,αμα καναμε ταινια μικρου μηκους,τραγουδαω δοσ μου αγαπη οσο γουσταρς. Ετοιμασου να κανουμε υπερπαραγωγη. Φυσικα το casting θα ναι τρελο... Superfunk,Φουζιος,Τζιμπουρ,Νεστορας,Περικλης,Σαμμης,ΜΑΡΑΘΟΝ... ;D Θα γινοταν της ποπης... ;D ;D ;D ;D 756486876 βιουζ σε τρεις ωρες... ;D ;D ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 To τραγούδι είναι πολύ πιασάρικο.Επιασα τον εαυτό μου σήμερα στη δουλειά να το ψιλοτραγουδάω.Ωραίο τραγούδι και το παληκάρι έχει ΦΩΝΑΡΑ τι να λέμε,το κλιπ δεν με ενθουσίασε για να πω την αλήθεια,αλλά το τραγούδι μιλάει. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 To μπικινι θελει υποθεση σαν και αυτη,αυτης της ΤΑΙΝΙΑΡΑΣ... Όχι τον Πρέκα, όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Τωρα που πηρα φορα,αμα καναμε ταινια μικρου μηκους,τραγουδαω δοσ μου αγαπη οσο γουσταρς. Ετοιμασου να κανουμε υπερπαραγωγη. Φυσικα το casting θα ναι τρελο... Superfunk,Φουζιος,Τζιμπουρ,Νεστορας,Περικλης,Σαμμης,ΜΑΡΑΘΟΝ... ;D Θα γινοταν της ποπης... ;D ;D ;D ;D 756486876 βιουζ σε τρεις ωρες... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ πάντως με μπικίνι δεν παίζω. Μην το κάνουμε και θρίλερ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 ;D ;D ;D ;D ;D Τωρα που πηρα φορα,αμα καναμε ταινια μικρου μηκους,τραγουδαω δοσ μου αγαπη οσο γουσταρς. Ετοιμασου να κανουμε υπερπαραγωγη. Φυσικα το casting θα ναι τρελο... Superfunk,Φουζιος,Τζιμπουρ,Νεστορας,Περικλης,Σαμμης,ΜΑΡΑΘΟΝ... ;D Θα γινοταν της ποπης... ;D ;D ;D ;D 756486876 βιουζ σε τρεις ωρες... ;D ;D ;D ;D ;D Aν απ το κάστινγκ απουσιάζει ο Τρόλεης με το ντέφι του και κάτωθι κιορία εγώ με μπικίνι δε βγαίνω ,ξηγηθήκαμε ? ;D Άντε γιατί με Τσοπέη-Ναθαναήλ και Φούζιο εγώ οσφραίνομαι φτηνοδουλειά μπαςκλας λαίμαι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως με μπικίνι δεν παίζω. Μην το κάνουμε και θρίλερ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Καταλαβατε κυριοι οτι αρχισαν οι πριμαντονες και εχουν απαιτησεις τι δε θα βαλουν! Αφου λοιπον ειναι ετσι,θελω το θεμα να ειναι κατι σε jazz αλα Benson και να τραγουδαει ο Φριροκ αλα Johnny Hartman ;D,πολλα κοριτσα,καμια μπυρα να βρεχομε λαρυγγι και δεν εχω προμπ ουτε για μπικινι ουτε για τακουνι.Φοραω τα παντα! Eπισης να μη φαινεται σε κανενα πλανο οτι παιζει κιθαρα αυτος ο Φουζιος-απαραβατος ορος-για να μην παθομε κομπλεξ κατωτεροτητας,αλλα μονο ΕΓΩ! Αυτα τα ολιγα. Φυσικα το casting θα ναι τρελο... Τι εννοεις με το "τρελο"? ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 δεν εχω προμπ ουτε για μπικινι.Φοραω τα παντα! Για του λόγου το αληθές! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Τι εννοεις με το "τρελο"? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ειμαστε στα λογικα μας δω μεσα? ;D ;D ;D Πως να ξεκινησω σοβαρη καριερα στο λαικο τραγουδι με τετοια διακωμωδηση? :P ;D Παντως στην ταινια θελω Νεστορα με πουρο να επιβλεπει το κλαδεμα των γαρυ-φαλλεων :P απο τον Φουζιο που θα φοραει φανελα Μπαρτσελονα.... ;D Ο Τζιμπουρ αποκαμωμενος στην ακρη της..φυτειας,θα παιζει τελε με χορδες απο πετονια ως παλαιοχορδιτης που ναι... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση