Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου (superfunk), που τραγούδησε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΣ (freerock), και έκαμα το οβίδεον. Υ.Γ. Είχα περιορισμούς καλλιτεχνικούς όμως...ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΣ μου είπε να ΜΗΝ βάλω πολλές γυναίκες γιατί ΔΕΝ είναι.....POISON. :P :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Μπράβο ρε παιδιά... Η φωνή δεν ακούγεται σαν του Σταύρου (πολυ λίγη βραχνάδα) το βίντεο δε φαινεται να είναι δικό σου (πολύ λίγες γυναίκες) η μουσική δε φαίνεται να είναι το Νίκου (πολύ λίγο καλοκαίρι εκεί μέσα). Τι σκατά κάνατε και τα μπλέξατε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;; ;D Αυτά είναι! Συνεργασίες που ανθούν! Τέλεια! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Thanx for the kind words maestro... η μουσική δε φαίνεται να είναι το Νίκου (πολύ λίγο καλοκαίρι εκεί μέσα). οταν γραφω ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ τετοια γραφω...αφου κατα βαθος ειμαι ερωτικος και ευαισθητος.... ;D να τονισω οτι το τραγουδι οριτζιναλι... ;D ηταν λιγο πιο...λαϊκο αλλα ο ροκας ο ΠαπαδοπουλΑς το εφερε στα μετρα του αλλαζοντας λιγο τη μελωδια στο ρεφραιν ωστε να μοιαζει λιγο περισσοτερο με Lynyrd Skynyrd .. ;D...κανονικα δεν ανεχομαι τετοια πραματα... ;D...αλλα εχει φωναρα ο ατιμος και ετσι τον αφησα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Ωραιο ρε παιδια !!! Πολυ μ αρεσε !! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Φίλος σκηνοθέτης... Κόψε λίγο τον Ιταλικό- Γαλλικό σουρεαλιστικό κινηματογράφο, γιατί σε έχει επηρεάσει. Πολύ «τρε γκρο» πλάνο και πλάτη- το έχεις ρίξει στην ποιότητα και με ανησυχείς. ;D ;D ;D Με εξαίρεση την έξοδο της κυρίας από την πισίνα- εκεί φίλμαρε ο Λάκης που αγαπήσαμε ;) ;D ;D Το άσμα ήταν πολύ συμπαθές- πάντως αν το άκουγα και δεν ήξερα ποιος τραγουδάει, δεν θα αναγνώριζα τον Σταύρακα- ο οποίος πάντως το είπε καλά. Ας πούμε ότι ήταν πιο pop η ερμηνεία του και δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι. Μπράβο σας ΥΓ: Αν κατάλαβα από τα credits μόνο ο... Lakis Kallianides προαλείφεται για διεθνή καριέρα ;D Οι άλλοι δύο είναι για την εγχώρια αγορά ;D ;D ;D Και φυσικά ο διαβόητος καπιτάλας σας προσέγγισε με βδελυρό σκοπό να σας μετατρέψει σε εμπορικούς καλλιτέχνες ;D Προσοχή, μέχρι και tele θα σας βάλει να πάρετε :o ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Φίλος σκηνοθέτης... Κόψε λίγο τον Ιταλικό- Γαλλικό σουρεαλιστικό κινηματογράφο, γιατί σε έχει επηρεάσει. Πολύ «τρε γκρο» πλάνο και πλάτη- το έχεις ρίξει στην ποιότητα και με ανησυχείς. ;D ;D ;D Με εξαίρεση την έξοδο της κυρίας από την πισίνα- εκεί φίλμαρε ο Λάκης που αγαπήσαμε ;) ;D ;D Το άσμα ήταν πολύ συμπαθές- πάντως αν το άκουγα και δεν ήξερα ποιος τραγουδάει, δεν θα αναγνώριζα τον Σταύρακα- ο οποίος πάντως το είπε καλά. Ας πούμε ότι ήταν πιο pop η ερμηνεία του και δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι. Μπράβο σας Θα έγραφα τα ίδια με μικρότερη επιτυχία, οπότε αρκούμαι στο να συμφωνήσω με τον ογκόλιθο της ροκ. :D Ωραίο πράμα οι συνεργασίες! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Κρίνοντας αυστηρα,οπώς αρμόζει σε μια τέτοια δουλεια θα έλεγα οτι μου αρέσει πολύ η φωνη και η μουσική,άλλα επιδέχονται βελτίωση οι στίχοι και το βίντεο. Βασικά,στο ρεφραίν κάτι δε μου κολλάει, και δε μου αρέσει η εναλλαγή αγάπη για λίγο,για λίγο αγάπη... Για το βίντεο ενοιωσα οτι είναι λίγο ασυνδετο , και δεν υπάρχει κάποιο σενάριο.θα προτιμούσα να επικεντρώνεται σε μια κοπελα και να ξέρω τι βλεπω.. Αυτά με καλη προθεση. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Σας ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου παίδες... Ειδικότερα: @ Nikolas Μπράβο ρε παιδιά... Η φωνή δεν ακούγεται σαν του Σταύρου (πολυ λίγη βραχνάδα) το βίντεο δε φαινεται να είναι δικό σου (πολύ λίγες γυναίκες) η μουσική δε φαίνεται να είναι το Νίκου (πολύ λίγο καλοκαίρι εκεί μέσα). Θεός!!! ;D ;D ;D ;D @VAGTANPLAN Σε ευχαριστούμε MAN! @Terry……εμ αν βλέπεις όλο τον Αύγουστο Godard, αυτά παθαίνεις. ;D ;D :-* :-* Και γαμώ τις αναλύσεις. Το έχεις!!…..το αυτό και ο @ Yameth! @oselifer Σενάριο;; Ποιο σενάριο; ;D ;D ;D Πάντως υποτίθεται ότι είναι πέντε διαφορετικές , αλλά ίδιες ιστοριές. Σε διαφορετικούς τόπους αλλά ταυτόχρονα, δηλαδή η «αναζήτηση» της αγάπης (έστω και για λίγο) και η μη ανταπόκριση…..λέω εγώ… ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Εμενα παλι το βιντεο μου αρεσει πολυ ασε που ειναι και ενα απο τα λιγα βιντεο "εμπορικου" (λεμε τωρα.... :P) ελληνικου ασματος στο youtube στο οποιο μεσα δεν υπαρχει καποια...Amitta ,Σοκοφρετα,Cosmote,Levis,Πακοτινια ;D "τοποθετηση".... για να...μπορεσει να γινει.....(σε απλα ελληνικα....δεν πηρε δεκαρα ο LK για να το κανει... ;)) Να αποδωσω επισης Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.. ;D...αναφεροντας οτι την "τζαζ" κιθαρα στο τελευταιο ρεφραιν δεν την εχω παιξει εγω (δεν ΜΠΟΡΩ να την παιξω ετσι κι αλλοιως.. ;D) αλλα ο Αϊδος... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 θα προτιμούσα να επικεντρώνεται σε μια κοπελα και να ξέρω τι βλεπω.. Εγώ πάλι, σε περισσότερες αλλά ο άλλος ο ποιοτικός, δεν τον άφησε τον καλλιτέχνη. ;D Κατά τα άλλα, όπως τα είπε το Τέρυ. Το κομμάτι είναι αξιοπρεπέστατο και ραδιοφωνοφιλικό. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση